kwintosz
Fri, 08 Jun 2007 - 12:56
Skoro jest okazja, myślę że warto założyć nowy temat.
Ze strony www.strategia.dabrowa-gornicza.pl ulotki reklamowe:
OGIEŃ1OGIEŃ2WODA1WODA2POWIETRZE1POWIETRZE2ZIEMIA1ZIEMIA2i link do filmiku..
FILMIKMuszę przyznać że jestem pod wrażeniem.

Jak dla mnie bomba.

Fajny pomysł, ciekawa realizacja..
Ciekaw jestem w jakim nakładzie były drukowane owe ulotki, i czy były one gdzieś rozdawane.. chodzi mi o miejsca poza naszym miastem. Może jakieś targi turystyczne czy cuś takiego..?
Sebastian22
Fri, 08 Jun 2007 - 13:54
Super te mateirały! Profesjonalizm jak sie patrzy! Filmik robi wrazenie - jedynie co to niewiem czy tak jest czy brak mi kodeków ale nie miałem żadnych wrazen sluchaowych podczas projekcji, ale i tak brawo! Wreszcie ktoś zrobił coś dobrze.
Nawet wcześniej nie widziałem tej strony "Strategia 2020" - wziałem udział w ankiecie, zobaczymy co z moich postulatów będzie brane pod uwagę. Pisałem o inwestowaniu w "małą architekturę", inwestycji w komunikację tramwajową (obecną jak i nową), zachowaniu przyrody, szczególnie okolic naszych jezior, a także tworzeniu nowych miejsc pracy. Troche mało miejsca jak na takie pytania na które mozna pisać referat.
mieszkanka
Fri, 08 Jun 2007 - 16:12
Co do ulotek to się zgadzam - są ładne i przejrzyste, ale filmik to tylko 5 zdjęć z efektami przejścia i animowane napisy. Nic konkretniejszego, żadnych dodatkowych atutów, które zachęcałyby do przyjazdu.. ale i tak idziemy w dobrą stronę.
Bartek
Fri, 08 Jun 2007 - 19:52
Ulotki są super, ale filmik to porażka :/ Przecież trzeba było połączyć kilka ujęć z różnych miejsc i wydarzeń sportowo-kulturalnych + fajna podkład muzyczny i film byłby naprawdę super :)
Arbas
Fri, 08 Jun 2007 - 20:51
Ulotki reklamowe jak ulotki, natomiast pomysł na zestaw
5-ciu prawie egzotycznych fotek bardzo ciekawy, ale to nie film.
Lapidarny komentarz z kilku napisów robi wrażenie!
U mnie również zero dźwięku.
Czekam na dobre zdjęcie z lotu ptaka, na którym zobaczymy Pogorię od I do IV. Wrażenie gwarantowane!
Pomysł przekazuję gratis.
kwintosz
Fri, 08 Jun 2007 - 22:53
Ej ale nie wzięliście pod uwagę jednej kwestii.. może o niej nie wiecie więc powiem.
Filmik ten nie powstał do puszczania go w TV. Filmik ten powstał i jest on emitowany specjalnie na lotnisku w Pyrzowicach. Nie wiem jakim tam dysponują sprzętem (wyświetlacz) ale sądzę, że nic lepszego po prostu nie potrzeba było robić.
Pozdrawiam
Bartek
Fri, 08 Jun 2007 - 23:08
W Pyrzowicach są ekrany LCD i takie duże plansze przesuwne, więc pewnie na tym sprzęcie jest to puszczane.
A tak w ogóle to na jednej planszy jak się idzie na I piętro w stronę restauracji i tarasu widokowego od hmm 2/3 lat wisi reklama naszego miasta :) Zawsze to coś
Sebastian22
Fri, 08 Jun 2007 - 23:24
no niezle - do czasu aż sami nie wybudujemy sobie lotniska mozemy sie tam reklamowac - moze np. w Losniu kiedys takie powstanie - wiem ze to moze i absurd ale kto wie...
Arbas
Sat, 09 Jun 2007 - 09:19
Nie mam nic przeciwko "przesuwnym fotkom".
Na lotnisku z pewnością wypadają one lepiej, niż gdyby to był zbyt absorbujący podróżnych film.
Jako reklama naszego miasta pomysł zaskakujący i o to chodzi!
Gratuluję autorom właśnie pomysłu i doboru tematów!
syzio
Sat, 09 Jun 2007 - 11:30
Ja 26 lecę do Londynu z Pyrzowic to zobaczę jak się prezentujemy :)
:)
Sat, 09 Jun 2007 - 11:35
dobra robota. Dobry pomysl na filmik "filmik" ale mogly by byc lepsze fotki.
Ja w swojej sygnaturce "promuje" troche inne haslo
PS. strona strategii zrobiona w Joomli
mieszkanka
Sat, 09 Jun 2007 - 11:38
To może by tak mała próba sił? :) Sądzę, że wiele osób tutaj z forum potrafiłoby stworzyć własny filmik reklamujący nasze miasto. xD
:)
Tue, 12 Jun 2007 - 11:33
QUOTE(mieszkanka @ Jun 9 2007, 11:38 )

To może by tak mała próba sił? :) Sądzę, że wiele osób tutaj z forum potrafiłoby stworzyć własny filmik reklamujący nasze miasto. xD
moglaby byc fajna zabawa

tylko kto ma na to czas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.