![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszam wszystkich forumowiczów do odwiedzenia nowej kawiarni w Pałacu Kultury Zagłebia.
Kawiarnia znajduje się na I piętrze w tzw. agorze. Obecnie serwowana jest pyszna kawa w cenach od 3,5zł do 5 zł, mozna również napić się herbaty jak i coś przekąść, a tuż po świętach do kawy będzie można zamówić pyszne i świerzutkie ciasto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Caffe czarna - 3,5zł 2. Caffe expresso - 3,5zł 3. Caffe cappucino - 4,00zł 4. Caffe au lait - 4,00zł 5. Caffe latte - 4,00zł
Załączony plik
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oo jestem mile zaskoczony....mysle ze odwiedze ww. miejsce za niedlugo...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Odwiedzę z ciekawości, aby zobaczyć jak przesłonięto piękną ceramikę dekoracjami z operety! Kto na to zezwolił?!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Byłem w kawiarni PKZ tak jak obiecałem.
Nieapetyczna zbieranina! FE! Totalne tzw. WYSILANIE SIĘ i szczyt złego smaku! I niechaj pomysłodawcy tego nieszczęsnego wystroju nie tłumaczą się brakiem kasy lub nie przekonują nas ideologią typu "Wspomnienia po PRL". Ta kawiarnia w czasach PRL prezentowała się na poziomie. W takim otoczeniu nawet pięciogwiazdkowy koniak będzie smakował jak z gwinta w remizie strażackiej! Przepraszam w tym miejscu wszystkie estetyczne i czyste remizy! Kto wymyślił to "rozmemłane", brudne, żelazne łóżko z wymiętymi poduchami? Czegoś podobnego nie było nawet w biednym, powojennym PRL-u. Przy tak pięknych ścianach i oknach właściciel powinien się skupić jedynie na estetyce stolików. Piękne obrusy, porcelana, zastawa, może porcelanowe świeczniki dobrane do kinkietów. Jednym słowem RATUNKU!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:24 |