Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kawiarnie w DG
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
picaro
Zapraszam wszystkich forumowiczów do odwiedzenia nowej kawiarni w Pałacu Kultury Zagłebia.
Kawiarnia znajduje się na I piętrze w tzw. agorze. Obecnie serwowana jest pyszna kawa w cenach od 3,5zł do 5 zł, mozna również napić się herbaty jak i coś przekąść, a tuż po świętach do kawy będzie można zamówić pyszne i świerzutkie ciasto biggrin.gif Kawiarnia do celowo ma być otwarta w godzinach 10:00 - 21:00, tak więc wszytskich chętnych zapraszam do sprawdzenia lokalu. Wystrój jest dość ciekawy, choć będzie się jeszcze zmieniał, dodatkowo w tle gra miła i relaksująca muzyczka biggrin.gif taka chwila spokoju w ciągu dnia cool.gif

Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

1. Caffe czarna - 3,5zł
2. Caffe expresso - 3,5zł
3. Caffe cappucino - 4,00zł
4. Caffe au lait - 4,00zł
5. Caffe latte - 4,00zł
Sebastian22
oo jestem mile zaskoczony....mysle ze odwiedze ww. miejsce za niedlugo...
Arbas
Odwiedzę z ciekawości, aby zobaczyć jak przesłonięto piękną ceramikę dekoracjami z operety! Kto na to zezwolił?!
Arbas
Byłem w kawiarni PKZ tak jak obiecałem.

Nieapetyczna zbieranina! FE! Totalne tzw. WYSILANIE SIĘ i szczyt złego smaku! I niechaj pomysłodawcy tego nieszczęsnego wystroju nie tłumaczą się brakiem kasy lub nie przekonują nas ideologią typu "Wspomnienia po PRL". Ta kawiarnia w czasach PRL prezentowała się na poziomie.

W takim otoczeniu nawet pięciogwiazdkowy koniak będzie smakował jak z gwinta w remizie strażackiej! Przepraszam w tym miejscu wszystkie estetyczne i czyste remizy!

Kto wymyślił to "rozmemłane", brudne, żelazne łóżko z wymiętymi poduchami? Czegoś podobnego nie było nawet w biednym, powojennym PRL-u.

Przy tak pięknych ścianach i oknach właściciel powinien się skupić jedynie na estetyce stolików. Piękne obrusy, porcelana, zastawa, może porcelanowe świeczniki dobrane do kinkietów.
Jednym słowem RATUNKU!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.