![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
DziŚ o godzinie 14 siedziaŁem z MiŚkiem przed M1 i paliliŚmy papierosy.Nagle zadzwoniŁ telefon.W sŁuchawce daŁ siĘsŁyszeĆ znajomy i przemiŁo-sexowny gŁosik.Osoba o intrygujĄcym gŁosie spytaŁa siĘczy rozmawia z Andrzejem(Adzime).Po dŁugim zastanowieniu odparŁem,Że to jakaŚ pomyŁka na co tajemnicza osoba odparŁa, Że na pewno to nie pomyŁka bo z tego telefonu o 23:30 w sobote dzwoniŁ do niej Andrzej i rozmawiaŁ z jej rodzcami na temat wŁaŚnie Niej.Bardzo mnie to zdziwiŁo i telefon przkazaŁem Miskowi.On odparŁ,Że jest Andrzejem na co Ona odparŁa,Że go nie zna i poprosiŁa Żeby daŁ do telefonu mnie,na co on odrzekŁ,Że tu Żadnego MichaŁ nie ma i to pomyŁka.CaŁa afera staŁa siĘbardzo skomplikowana.Przez moja gŁowĘprzewijajĄ siĘmatrixowe myŚli.SkĄd jej skojarzenie Adzime ze mnĄ?Dlaczego zadzwoniŁa dopiero dziŚ jeŚli caŁe zamieszanie powstaŁo w sobote?SkĄd miaŁa mÓj numer jeŚli dzwoniliŚmy na stacjonarny telefon?Dlaczego Andrzej zadzwoniŁ do owej kobiety?Ja teraz wyprostowaĆ caŁe zamieszanie i wyjŚc na ludzi???
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
Ta sprawa nadaje sie do STREFY11, o co w tym wszystkim chodzi? jaki telefon, rodzice? a moŻe ta tajemnicza sprawa(czyt. osoba o "przemiŁo-sexowny gŁosik") ma jakiŚ zwiĄzek ze zdrapkĄ? :shock: :shock: :shock:wszystko to jest bardzo dziwne.
Jeszcze jedno co mi siĘnasuwa, tajemnicza kobieta spod Banku ŚlĄskiego, czy moŻemy ŁĄczyĆ ze sobĄ te dwa zdarzenia :?: :?: :?: :shock: :shock: |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Jeszcze takie maŁe uzupeŁnienie do dziwnej sytuacji Kleksa.
Najlepsze w tym wszystkim byŁo to, Że jak Kleks przekazywaŁ mi telefon to chwilĘwczeŚniej powiedziaŁ Że nie ma z nim Żadnego Andrzeja. A ja przedstawiŁem siĘjako ... Andrzej. Nastepnie po krÓtkiej wymianie zdaĹ z owĄ koleŻankĄ, stwierdziŁa ona Że mnie nie zna i Żebym jej daŁ do telefonu MichaŁa. A ja odpowiedziaŁem Że tu Żadnego MichaŁa nie ma. ![]() "To w takim razie ja zadzwoniĘjeszcze raz ..." - to byŁy jej ostatnie sŁowa (nie zadzwoniŁa). MoŻe ona faktycznie Żyje w Matrixie .... 8) 8) 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:01 |