![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
cos zamiera ruch na forum....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No sam sie zastanawiam, czy wogole to forum potrzebne !!!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Ja myŚlĘŻe to forum odŻyje. PrzecieŻ byŁ taki okres Że nie dziaŁaŁo w ogÓle, a teraz teŻ niekiedy sĄ problemy z otwarciem strony. To mogŁo ludzi zniechĘciĆ.
Nie zaŁamujcie siĘ- rÓbmy swoje. -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Hmmm. Problemem sa tematy - a raczej ich brak. Pierwotnie zebralismy sie tu aby moc wyrazic swoje (niepochlebne) opinie na temat rzadow czerwonoskorego. Ale poniewaz on nic ostatnio nie robi (a robil kiedys ?) to i tematow z Nim zwiazanych brakuje...
Trzeba by sie powoli przesiasc na jakies neutralne tematy - jak ktos ma jakies pomysly niech szybko zapodaje na lamy forum (poki co, jedynie kawaly dobrze funkcjonuja).... uff |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
problem w tym ze za malo tu jest ludzi - gdyby znalazla sie grupa dajmy na to 50 osob to zawsze ktos jakiegos dnia cos by napisal, a na nast dzien ktos by mu odpisal itp - tematy nawet stare ciagnelyby sie nieskonczenie dlugo
A tak to mamy => problem - wypowiedz kazdego i raczej minimalna dyskusja - trzeba tez i nad tym popracowac Do pracy rodacy! :ehhh: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Noooo ...... ja staram siĘjak mogĘ.
-------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PrzyszŁa przerwa ŚwiĄteczna i frekwencja na forum znacznie spadŁa , troche to dziwne , bo wiekszoŚĆ z nas ma teraz wiele wolnego czasu, ale jest teŻ druga przyczyna , Że obecnie kompletnie nic sie nie dzieje i nie ma czego komentowaĆ , bo wszyscy majĄ przerwe ŚwiĄteczno-noworocznĄ. Mam nadzieje ,Że wraz z nadejŚciem Nowego Roku forum ruszy z miejsca , obawiam sie teŻ tego ,ze maŁa osÓb sie rejestruje i nie ma praktycznie zadnych nowych uŻytkownikÓw i obawiam sie , Że moŻe Nam znudzic sie wymiena poglĄdami w tak maŁym krĘgu, bo aktywnych uŻytkownikÓw to jest 10-15. Tak wiĘc mÓwcie znajomym o forum !!!
|
|
|
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
No i staŁo sie forum umarŁo....moŻe nie defintywnie, ale jest w stanie Śmierci klinicznej :dead: , co sie z Wami dzieje?? Misiek, Rafi, Hator, pozdrawiam, Kwasny , Jashi,olo, MayQ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
ja protestuje --- mimo braku czasu i tak wiekszoŚĆ osttnich postÓw wyszŁo z pod mojej rĘki --- ale ja tez mysle Że to ŚmierĆ kliniczna tego forum
|
|
|
![]()
|
|
Wracamy w wielkim stylu !!!
![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Jaki tu spokÓj, na na na na.
Nic siĘnie dzieje, na na na na. Nikt siĘnie bawi, na na na na. Wszyscy siĘnudzĄ, na na na na. Czyzby juz wszyscy zyli duchem swiat WIelkiej Nocy? Pozdrawiam, na na na na |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No nie ma jak to losem 135 tys miasta interesuje siĘ10 osÓb. No u nas w miescie przyjmujĄ siĘraczej czysto populistyczne hasŁa a nie argumenty z naszego forum. Ale przynajmniej jest w miare kulturalnie. Dla porÓwnania na bĘdzin.pl pojawia siĘkilkanaŚcie postÓw dziennie ale hamstwa tam tez nie brakuje - tylko to jest forum na stronie um. JakoŚ wŁadze bĘdzina nie bojĄ sie nawet czysto idiotycznych docinek. No u nas tal zlikwidowaŁ forum i ma spokÓj.
|
|
|
![]()
|
|
A tak poza tym, to nawet nie chodzi o to, ze u nas na forum nic sie nie dzieje. Na forach Gazety takze sporadycznie pojawiaja sie posty. Czyzby Dabrowiacy nie potrzebowali dzielic sie z innymi swoimi spostrzezeniami, problemami, radami? No chyba, ze w calej dabrowie tylko kilka osob ma dostep do internetu/potrafi sie poslugiwac komputerem...
|
|
|
![]()
|
|
Ja zwracam uwage na to Że dĄbrowa jest jednym z liderÓw jeŚli chodzi o brak zainteresowania losami miasta. ZapyziaŁe wiochy majĄ wiĘkszĄ frekwencje wyborczĄ niŻ nasze miasto. Chyba tylko w sosnowcu jest gorzej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio cos sie ruszyŁo
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ludzie :!: Panowie :!: Co sie dzieje :?: Rozumiem , Że nadeszŁa ZIMA , awarie prĄdu itp itd. ..ale cos tu Bardzo UcichŁo. Co sie dzieje?? rafi , pozdrawiam , jashi, misiek , olo, teodormotor, : ) , bathurst, ocet, bzenek, adzime, mydliczanin, Krawiec, Bartek, weger i inni ??Panowie ani jednego posta przez tydzieĹ?? Kryzys jakis czy co?? I to jeszcze wszyscy naraz ?? ehhhhhh
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ja mogĘsie wytŁumaczyĆ 8) nadeszŁa teŻ awaria netu
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja biŁem rekord w niewpisywaniu siĘna forum - ale mnie skrĘcaŁo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |