Hator
Tue, 25 Nov 2003 - 17:37
cos zamiera ruch na forum....
Kwasny
Tue, 25 Nov 2003 - 20:06
No sam sie zastanawiam, czy wogole to forum potrzebne !!!
Misiek
Tue, 25 Nov 2003 - 22:24
Ja myŚlĘŻe to forum odŻyje. PrzecieŻ byŁ taki okres Że nie dziaŁaŁo w ogÓle, a teraz teŻ niekiedy sĄ problemy z otwarciem strony. To mogŁo ludzi zniechĘciĆ.
Nie zaŁamujcie siĘ- rÓbmy swoje.
rafi
Wed, 26 Nov 2003 - 10:27
Hmmm. Problemem sa tematy - a raczej ich brak. Pierwotnie zebralismy sie tu aby moc wyrazic swoje (niepochlebne) opinie na temat rzadow czerwonoskorego. Ale poniewaz on nic ostatnio nie robi (a robil kiedys ?) to i tematow z Nim zwiazanych brakuje...
Trzeba by sie powoli przesiasc na jakies neutralne tematy - jak ktos ma jakies pomysly niech szybko zapodaje na lamy forum (poki co, jedynie kawaly dobrze funkcjonuja)....
uff
Hator
Wed, 26 Nov 2003 - 22:51
problem w tym ze za malo tu jest ludzi - gdyby znalazla sie grupa dajmy na to 50 osob to zawsze ktos jakiegos dnia cos by napisal, a na nast dzien ktos by mu odpisal itp - tematy nawet stare ciagnelyby sie nieskonczenie dlugo
A tak to mamy => problem - wypowiedz kazdego i raczej minimalna dyskusja - trzeba tez i nad tym popracowac
Do pracy rodacy! :ehhh:
Misiek
Thu, 27 Nov 2003 - 00:06
Noooo ...... ja staram siĘjak mogĘ.
Master
Wed, 31 Dec 2003 - 00:33
PrzyszŁa przerwa ŚwiĄteczna i frekwencja na forum znacznie spadŁa , troche to dziwne , bo wiekszoŚĆ z nas ma teraz wiele wolnego czasu, ale jest teŻ druga przyczyna , Że obecnie kompletnie nic sie nie dzieje i nie ma czego komentowaĆ , bo wszyscy majĄ przerwe ŚwiĄteczno-noworocznĄ. Mam nadzieje ,Że wraz z nadejŚciem Nowego Roku forum ruszy z miejsca , obawiam sie teŻ tego ,ze maŁa osÓb sie rejestruje i nie ma praktycznie zadnych nowych uŻytkownikÓw i obawiam sie , Że moŻe Nam znudzic sie wymiena poglĄdami w tak maŁym krĘgu, bo aktywnych uŻytkownikÓw to jest 10-15. Tak wiĘc mÓwcie znajomym o forum !!!
Anonymous
Thu, 08 Jan 2004 - 21:20
No i staŁo sie forum umarŁo....moŻe nie defintywnie, ale jest w stanie Śmierci klinicznej :dead: , co sie z Wami dzieje?? Misiek, Rafi, Hator, pozdrawiam, Kwasny , Jashi,olo, MayQ??
pozdrawiam
Thu, 08 Jan 2004 - 22:05
ja protestuje --- mimo braku czasu i tak wiekszoŚĆ osttnich postÓw wyszŁo z pod mojej rĘki --- ale ja tez mysle Że to ŚmierĆ kliniczna tego forum
Misiek
Tue, 20 Jan 2004 - 21:02
rafi
Tue, 30 Mar 2004 - 18:52
Jaki tu spokÓj, na na na na.
Nic siĘnie dzieje, na na na na.
Nikt siĘnie bawi, na na na na.
Wszyscy siĘnudzĄ, na na na na.
Czyzby juz wszyscy zyli duchem swiat WIelkiej Nocy?
Pozdrawiam, na na na na
pozdrawiam
Tue, 30 Mar 2004 - 23:31
No nie ma jak to losem 135 tys miasta interesuje siĘ10 osÓb. No u nas w miescie przyjmujĄ siĘraczej czysto populistyczne hasŁa a nie argumenty z naszego forum. Ale przynajmniej jest w miare kulturalnie. Dla porÓwnania na bĘdzin.pl pojawia siĘkilkanaŚcie postÓw dziennie ale hamstwa tam tez nie brakuje - tylko to jest forum na stronie um. JakoŚ wŁadze bĘdzina nie bojĄ sie nawet czysto idiotycznych docinek. No u nas tal zlikwidowaŁ forum i ma spokÓj.
rafi
Wed, 31 Mar 2004 - 14:02
A tak poza tym, to nawet nie chodzi o to, ze u nas na forum nic sie nie dzieje. Na forach Gazety takze sporadycznie pojawiaja sie posty. Czyzby Dabrowiacy nie potrzebowali dzielic sie z innymi swoimi spostrzezeniami, problemami, radami? No chyba, ze w calej dabrowie tylko kilka osob ma dostep do internetu/potrafi sie poslugiwac komputerem...
pozdrawiam
Sun, 04 Apr 2004 - 02:11
Ja zwracam uwage na to Że dĄbrowa jest jednym z liderÓw jeŚli chodzi o brak zainteresowania losami miasta. ZapyziaŁe wiochy majĄ wiĘkszĄ frekwencje wyborczĄ niŻ nasze miasto. Chyba tylko w sosnowcu jest gorzej.
Master
Thu, 15 Apr 2004 - 22:55
Ostatnio cos sie ruszyŁo

Ale Hator niestety gdzies przepadŁ. Reklamujcie forum wsrÓd swoich znajomych, moŻe bĘdzie jeszcze lepiej :!: :!: :!: przybyŁo kilka osÓb , ktÓre nie tylko sie zarejestrowaŁy , ale takŻe maja coŚ do powiedzenia/napisania. Pozdro dla wszystkich forumowiczÓw 8) 8) 8)
Master
Sun, 21 Nov 2004 - 22:00
Ludzie :!: Panowie :!: Co sie dzieje :?: Rozumiem , Że nadeszŁa ZIMA , awarie prĄdu itp itd. ..ale cos tu Bardzo UcichŁo. Co sie dzieje?? rafi , pozdrawiam , jashi, misiek , olo, teodormotor, : ) , bathurst, ocet, bzenek, adzime, mydliczanin, Krawiec, Bartek, weger i inni ??Panowie ani jednego posta przez tydzieĹ?? Kryzys jakis czy co?? I to jeszcze wszyscy naraz ?? ehhhhhh

:twisted:

8) :?
:)
Sun, 21 Nov 2004 - 22:21
ja mogĘsie wytŁumaczyĆ 8) nadeszŁa teŻ awaria netu
TeodorMotor
Mon, 22 Nov 2004 - 09:13
Ja biŁem rekord w niewpisywaniu siĘna forum - ale mnie skrĘcaŁo...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.