![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam kilkoro znajomych co ostatnio szuakaja fajnych sal na przyszly rok - niestety sporo jest zajetych
ale tak czy siak wpisujcie wszystkie adresy i opinie na temat danych sal - kto wie moze komus sie to przyda PS mi narazie to niepotrzebne - bo pewnie zaraz pojda jakies ploty ![]() pozdr Ten post edytował kwintosz śro, 29 lis 2006 - 00:21 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: wto, 28 lis 06 Nr użytkownika: 349 ![]() |
PS mi narazie to niepotrzebne - bo pewnie zaraz pojda jakies ploty ![]() pozdr dobra dobra daro juz sie nie tlumacz ![]() w Zabkowicach i w Tucznawie sa sale ktore Straz Wynajmuje mniejsze wesela wzasadzie przyjecia sa w Senatorze czasami lub w Lindzie w Zabkowicach no i na Pogorii Pozdro dla Pana Mlodego :) -------------------- to nie jest PRZEMA konto zebyscie go nie kasowali, bo chcialbym nadmienic ze w domu z komputera moze korzystac kilka osob wiec to nie jego konto
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
cos kojarze sale na pogori 1 (np kotwica i jeszcze pare innych-moze ktos skrobnie jak zna bo ja nie znam)
oraz chatke goralska na pogorii 3 nie wiem czy czasem na bledowie nie jest jakas restauracja (niedaleko przed kosciolem) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Ja proponuję klub Shuma, na Pogorii I, byłem tam na weselu i świetnie się bawiłem - miejsce z klimatem i klimatyzacją
![]() pozdro Muzzy Ten post edytował muzzy śro, 29 lis 2006 - 09:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnym miejscem z klimatem na zorganizowanie przyjęcia weselnego może być ta hacjenda.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Astra na Morcinka.
Może nie najciekawsza okolica, ale fajna sala. Dodatkowym atutem jest hotel. Można tam umieścić gości albo zostać na noc poślubną :) -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze jakis lokal przy POD(dzialki) ? Np. ten w Golonogu. Powinno byc taniej jak sie jest we wspolnocie:P
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
POD im braci Lipskich, na Wróblewskiego..? Całkiem ładna sala w Domu Działkowca. W miesiącach z literką "r" impreza niemal co tydzeń
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: wto, 28 lis 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 347 ![]() |
Ja polecam Catamaran na Pogorii I, byłam tam na własnym weselu i było nawet fajnie
![]() fajnie jest też mieć wesele na Zamku w Będzinie, albo w Sławkowie w karczmie na rynku dużo fajnych sal dookoła Pogorii I. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem tez ze bylo pare wesel w PKZ, ale to chyba moze sie tam bawic tylko "elita" DG. A szkoda bo miasto mogloby zarabiac oferujac tak zacny budynek za duze pieniadze :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Ja szczerze mogę polecić Club Shuma- miałem tam swoje wesele, więc wiem co mówię - obsługa, jedzenie, sala - super ( może się wydaję droga ale suma sumarum wychodzi na to samo jak gdzie indziej ). A propos PKZ to słyszalem że w nim także będzie można wyprawiać wesela prawdopodbnie na sali Agora - tylko miesiące letnie. pozdro i życzę udanej zabawy |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taki oto lokal - restauracja BEA
![]() |
|
|
![]()
|
|
Taki oto lokal - restauracja BEA ![]() oo! jestem mile zaskoczony....i to w samym prawie centrum miasta...blisko goscie beda miac na targ:D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:01 |