Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sale na wesela
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Hator
mam kilkoro znajomych co ostatnio szuakaja fajnych sal na przyszly rok - niestety sporo jest zajetych

ale tak czy siak wpisujcie wszystkie adresy i opinie na temat danych sal - kto wie moze komus sie to przyda

PS mi narazie to niepotrzebne - bo pewnie zaraz pojda jakies ploty tongue.gif
pozdr
morton14
QUOTE(Hator @ Nov 28 2006, 10:10 PM) *
PS mi narazie to niepotrzebne - bo pewnie zaraz pojda jakies ploty tongue.gif
pozdr

dobra dobra daro juz sie nie tlumacz cool.gif

w Zabkowicach i w Tucznawie sa sale ktore Straz Wynajmuje mniejsze wesela wzasadzie przyjecia sa w Senatorze czasami lub w Lindzie w Zabkowicach no i na Pogorii

Pozdro dla Pana Mlodego :)
Hator
cos kojarze sale na pogori 1 (np kotwica i jeszcze pare innych-moze ktos skrobnie jak zna bo ja nie znam)
oraz chatke goralska na pogorii 3

nie wiem czy czasem na bledowie nie jest jakas restauracja (niedaleko przed kosciolem)
muzzy
Ja proponuję klub Shuma, na Pogorii I, byłem tam na weselu i świetnie się bawiłem - miejsce z klimatem i klimatyzacją biggrin.gif - http://www.clubshuma.pl/ Nie wiem tylko jak z dostępnością, bo lokal zrobił się ostatnio mocno popularny i sporo terminów mają zajęte.

pozdro
Muzzy
Dejmon
Fajnym miejscem z klimatem na zorganizowanie przyjęcia weselnego może być ta hacjenda.
mucha
Astra na Morcinka.
Może nie najciekawsza okolica, ale fajna sala. Dodatkowym atutem jest hotel. Można tam umieścić gości albo zostać na noc poślubną :)
Sebastian22
moze jakis lokal przy POD(dzialki) ? Np. ten w Golonogu. Powinno byc taniej jak sie jest we wspolnocie:P
pulsatilla1214
POD im braci Lipskich, na Wróblewskiego..? Całkiem ładna sala w Domu Działkowca. W miesiącach z literką "r" impreza niemal co tydzeń laugh.gif
Waszka
Ja polecam Catamaran na Pogorii I, byłam tam na własnym weselu i było nawet fajnie wink.gif

fajnie jest też mieć wesele na Zamku w Będzinie, albo w Sławkowie w karczmie na rynku dużo fajnych sal dookoła Pogorii I.
Bartek
Wiem tez ze bylo pare wesel w PKZ, ale to chyba moze sie tam bawic tylko "elita" DG. A szkoda bo miasto mogloby zarabiac oferujac tak zacny budynek za duze pieniadze :)
Sebastian22
QUOTE(Bartek @ Nov 29 2006, 07:12 PM) *
Wiem tez ze bylo pare wesel w PKZ, ale to chyba moze sie tam bawic tylko "elita" DG. A szkoda bo miasto mogloby zarabiac oferujac tak zacny budynek za duze pieniadze :)

Wesele dla VIPów bo normalnych ludzi niebylo by stać na taką imprę biggrin.gif
kursor
Witam!

Ja szczerze mogę polecić Club Shuma- miałem tam swoje wesele, więc wiem co mówię - obsługa, jedzenie, sala - super ( może się wydaję droga ale suma sumarum wychodzi na to samo jak gdzie indziej ).

A propos PKZ to słyszalem że w nim także będzie można wyprawiać wesela prawdopodbnie na sali Agora - tylko miesiące letnie.

pozdro i życzę udanej zabawy
Dejmon
Taki oto lokal - restauracja BEA biggrin.gif Kto go nie zna z widzenia...
Sebastian22
QUOTE(Dejmon @ May 20 2007, 18:45 ) *
Taki oto lokal - restauracja BEA biggrin.gif Kto go nie zna z widzenia...

oo! jestem mile zaskoczony....i to w samym prawie centrum miasta...blisko goscie beda miac na targ:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.