Hator
Wed, 29 Nov 2006 - 00:10
mam kilkoro znajomych co ostatnio szuakaja fajnych sal na przyszly rok - niestety sporo jest zajetych
ale tak czy siak wpisujcie wszystkie adresy i opinie na temat danych sal - kto wie moze komus sie to przyda
PS mi narazie to niepotrzebne - bo pewnie zaraz pojda jakies ploty

pozdr
morton14
Wed, 29 Nov 2006 - 00:18
QUOTE(Hator @ Nov 28 2006, 10:10 PM)

PS mi narazie to niepotrzebne - bo pewnie zaraz pojda jakies ploty

pozdr
dobra dobra daro juz sie nie tlumacz

w Zabkowicach i w Tucznawie sa sale ktore Straz Wynajmuje mniejsze wesela wzasadzie przyjecia sa w Senatorze czasami lub w Lindzie w Zabkowicach no i na Pogorii
Pozdro dla Pana Mlodego :)
Hator
Wed, 29 Nov 2006 - 00:22
cos kojarze sale na pogori 1 (np kotwica i jeszcze pare innych-moze ktos skrobnie jak zna bo ja nie znam)
oraz chatke goralska na pogorii 3
nie wiem czy czasem na bledowie nie jest jakas restauracja (niedaleko przed kosciolem)
muzzy
Wed, 29 Nov 2006 - 09:00
Ja proponuję klub Shuma, na Pogorii I, byłem tam na weselu i świetnie się bawiłem - miejsce z klimatem i klimatyzacją

-
http://www.clubshuma.pl/ Nie wiem tylko jak z dostępnością, bo lokal zrobił się ostatnio mocno popularny i sporo terminów mają zajęte.
pozdro
Muzzy
Dejmon
Wed, 29 Nov 2006 - 09:04
Fajnym miejscem z klimatem na zorganizowanie przyjęcia weselnego może być ta
hacjenda.
mucha
Wed, 29 Nov 2006 - 09:42
Astra na Morcinka.
Może nie najciekawsza okolica, ale fajna sala. Dodatkowym atutem jest hotel. Można tam umieścić gości albo zostać na noc poślubną :)
Sebastian22
Wed, 29 Nov 2006 - 17:41
moze jakis lokal przy POD(dzialki) ? Np. ten w Golonogu. Powinno byc taniej jak sie jest we wspolnocie:P
pulsatilla1214
Wed, 29 Nov 2006 - 18:32
POD im braci Lipskich, na Wróblewskiego..? Całkiem ładna sala w Domu Działkowca. W miesiącach z literką "r" impreza niemal co tydzeń
Waszka
Wed, 29 Nov 2006 - 18:41
Ja polecam Catamaran na Pogorii I, byłam tam na własnym weselu i było nawet fajnie
fajnie jest też mieć wesele na Zamku w Będzinie, albo w Sławkowie w karczmie na rynku dużo fajnych sal dookoła Pogorii I.
Bartek
Wed, 29 Nov 2006 - 19:12
Wiem tez ze bylo pare wesel w PKZ, ale to chyba moze sie tam bawic tylko "elita" DG. A szkoda bo miasto mogloby zarabiac oferujac tak zacny budynek za duze pieniadze :)
Sebastian22
Thu, 30 Nov 2006 - 22:32
QUOTE(Bartek @ Nov 29 2006, 07:12 PM)

Wiem tez ze bylo pare wesel w PKZ, ale to chyba moze sie tam bawic tylko "elita" DG. A szkoda bo miasto mogloby zarabiac oferujac tak zacny budynek za duze pieniadze :)
Wesele dla VIPów bo normalnych ludzi niebylo by stać na taką imprę
kursor
Mon, 26 Feb 2007 - 17:32
Witam!
Ja szczerze mogę polecić Club Shuma- miałem tam swoje wesele, więc wiem co mówię - obsługa, jedzenie, sala - super ( może się wydaję droga ale suma sumarum wychodzi na to samo jak gdzie indziej ).
A propos PKZ to słyszalem że w nim także będzie można wyprawiać wesela prawdopodbnie na sali Agora - tylko miesiące letnie.
pozdro i życzę udanej zabawy
Dejmon
Sun, 20 May 2007 - 18:45
Taki oto lokal -
restauracja BEA 
Kto go nie zna z widzenia...
Sebastian22
Sun, 20 May 2007 - 22:52
QUOTE(Dejmon @ May 20 2007, 18:45 )

Taki oto lokal -
restauracja BEA 
Kto go nie zna z widzenia...
oo! jestem mile zaskoczony....i to w samym prawie centrum miasta...blisko goscie beda miac na targ:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.