![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
czołem,
od dłuzdzego czasu (kilka lat) zauważyłem że w Dabrowie (poza Grafiti) zanika zjawisko grania przez zespoły koncertów w knajpkach. Kiedyś (10 lat temu) można było posłuchać czegoś w Chacie u brata, ale wraz z upadkiem tego lokalu (pizzeria a wcześniej disco ![]() Niezłe imprezy dzieją sie w Sosnowcu (Nietoperz, Pod Spodem, u desmonta-chwilowo zamnkneli, ale od grudnia rusza) w Czeladzi, nie mówiąc o Katowicach. Mamy w okolicy kilka zespołów (100 tvarzy grzybiarzy, konopians, natural mystic, black gang, skankan, ziggie- piggie), są na pewno inne. Może ktoś z właścicieli pubów czyta forum i może sie wypowiedzieć na ten temat. I ciekaw jestem zdania koleżanek i kolegów z forum. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() peyo :) Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 29 paź 06 Skąd: prawie Manhattan ;) Nr użytkownika: 250 ![]() |
Rozmawiałem z chłopakami z Partii i podobno Szef myślał o podeście koncertowym (coś jak ten w Grafitti), ale - jak widać - nie ma go; szkoda, bo byłaby alternatywa dla Grafa, w którym już chyba nigdy nie będzie koncertów... Notabene to już nie powinno się nazywać Rock Pub, tylko Dicho Knajpa (z całym szacunkiem
![]() Ten post edytował peyo czw, 23 lis 2006 - 19:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
a ja muszę się poskarżyć...
byłam wczoraj na koncercie Maćka Maleńczuka w klubie "Komitywa". I tak: - ledwo można przecisnąć się między krzesłami ( mógłby właściciel zadbać o odpowiednie odstępy a nie sprzedać bilety masie ludzi dla zysku którzy potem nie mają gdzie usiąść) - zero wentylacji i klimatyzacji - okna się nie otwierają a drzwi wejściowe musiały być szczelnie zamknięte żeby nikt niepowołany nie wszedł bez biletu - jestem osobą palącą ale od dymu i duchoty zasłabłam i po godzinie wyszłam z koncertu / byłam wkurzona na maxa! - mogli by chociaż zadbać o łatwe dojście do baru i do toalety, ale musieliśmy sie przeciskać a przebycie kilku metrów bez rozpychania się między kolanami ludzi siedzących graniczyło z cudem BARDZO żałuję! wydałam łącznie 60 zł na dwa bilety i zapłaciłam za takie warunki :/ ps: tydzień lub dwa wcześniej, byłam na koncercie Wasika, ludzi było mniej, klimat ok, nie miałam zastrzeżeń a teraz to była jakaś totalna porażka -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:23 |