Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Super impreza - 29.09.2003r.
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Misiek
Pogoda moŻe nie dopisaŁa, ale bounce byŁ konkretny. biggrin.gif
DziĘkÓwa i wielkie pozdrowienia: MichaŁ, Klocek, Adzime, MayQ, Jashi.

To byŁy imieniny ... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
MayQ
Ano imprezka przednia ohmy.gifk: Pogoda denna ale nikomu nie przeszkadzaŁa:) Imieninki odbyte razy 3:) Dzieki Ziomale :4:
Jashi
Full kulturen byŁo.
CiĄgle mi chodzĄ po gŁowie te melodie ktÓre nuciliŚmy przemierzajĄc trasĘz nocnego do nocnego i harce pod przejŚciem, w parku aŻ w końcu finisz pod urzĘdem. ByŁ baŁnsik i trza go powtÓrzyĆ nie ma co !!!
Nie ma ktoŚ moŻe w najbliŻszym czasie jakichŚ urodzin, imienin albo cuŚ?

Pozdro dla n-squadu
adzime
Elo ziomy, w końcu siĘzalogowaŁem i zaczynam walke.Misiek uwaŻaj bo zaczynam poŚcig. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Co do imprezy-THE BEST.czekam na powtÓrke z rozrywki.
DziĘkÓwa tla ty co byli...
Master
Witam ziomkÓw. ByŁo spoko, ciekawe kto powiesiŁ kurtke Adzime w ubikacj w Partii??? Trzeba takie imprezy robiĆ , oby nie za czĘsto. Hehe. PadaŁo caŁy czas , byŁem nieŻle przemoczony, ale klimat byŁ dobry. Nie ma to jak PRZYSZŁE WŁADZE MIASTA pijĄ pod chmurkĄ.
adzime
Klocek to jest dobre pytanie, jakim cudam moja kurtka znalazŁa sie w kiblu....ProszĘo kontakt osoby majĄce jakieŚ informacje odnoŚnie tego dziwnego incydentu.
Misiek
Ja myŚlĘAdzime, Że ta sprawa nadaje siĘdo "Strefy 11". biggrin.gif

A moŻe poprosisz detektywa Rutkowskiego o pomoc, on zawĘŻy Ci krĄg podejrzanych.

ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
adzime
Misiek chyba z Rutkowskiego zrezygnuje(podobno gania za talibami) ph34r.gif , ale maŁa wiza lokalna byŁa by jak najbardziej na miejscu unsure.gif
Jashi
Wiem ale nie powiem tongue.gif
MayQ
A ja nie wiem wiĘc nie powiem tongue.gif Adzime nie tylko ty masz wyrwy w pamiĘci inni mieli gorsze przejŚcia i zbytnio nie pamiĘtajĄ wink.gif (wiadomo o co chodzi) Ale bylo spoko hmm nocny, park, piekarnia, przejŚcie, fasolki haha, tik-tak itd laugh.gif Podobno komus sie buty rozkleiŁy po tym deszczowym wypadzie laugh.gif Nie ma jak spontaniczne wypady choĆby wypad na fajke owocujĄcy fascynujĄcymi doŚwiadczeniami (zmarzŁem jak nie wiem)Hmm ide spac bo jutro znaczy dzisiaj kolejny bauns biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.