Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: może wymiana banerami?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Opinie
:)
widze ze Kwasny dodal nam www.dabrowa.pl - dobrze byloby poprosic nddg o wrzucenie naszego banera na Jego glowna strone

Tak samo np z www.zaglebie.info - dobrze byloby nawiazac kontakt z Krawcem i wymienic sie banerami.

Forum nie jest zadna konkurencja dla takich serwisow a mozna sie wzajemnie zareklamowac.

No wlasie - tylko ktos musialby zrobic fajny baner

na zaglebie.info bylo cos takiego - nie wiem czy to Krawiec sam zrobil - nawet cos takiego przerobic i pomniejszyc. Moze zrobic "dynamiczny", animowany
Kwasny
TRAfiles w sedno. biggrin.gif Akurat prowadzone sa rozmowy na gadulcu biggrin.gif
Hator
no ja tez juz o tym wspominalem
minimum to strona pana Nowaka i wlasnie zaglebie.info, ja bym jeszcze sprobowal na stronie pulsu zaglebia i moze tvtom
syzio
Ja też chciałbym taki baner na swoją stronke biggrin.gif
QUOTE(Kwasny @ Oct 26 2006, 07:53 PM) *
Akurat prowadzone sa rozmowy na gadulcu biggrin.gif

zakonczone powodzeniem? wink.gif

niedlugo znowu wyjezdzasz - DZIEKI za to co ostatnio zrobiles dla forum!
syzio
wy tu się znacie na forum np. gadaliście na żywo czy piliście razem truki wysoko procentowe ? biggrin.gif
QUOTE(syzio @ Oct 27 2006, 05:08 PM) *
wy tu się znacie na forum np. gadaliście na żywo czy piliście razem truki wysoko procentowe ? biggrin.gif

grupa trzymajaca wladze tj admini znaja sie dobrze wink.gif Tak samo z roznymi Miskami i inne mini grupki.Pewnie nie jedno razem wypili tongue.gif
Ja tam nikogo na oczy nie widzialem, chociaz kto wie biggrin.gif
Gość
Witam
Jutro tzn już dzisiaj wrzucamy button na stronie głównej zaglebie.info do forum DG. Można powiedzieć, że jesteśmy partnerami :-) . Po powrocie Kwaśnego pomyślimy o tym żeby nasza współpraca wyglądała ciekawiej. Tzn żeby zi było bardziej widoczne na forum i forum na zi.
Pozdrówki
Krawiec
QUOTE(Gość @ Oct 27 2006, 10:31 PM) *
Witam
Jutro tzn już dzisiaj wrzucamy button na stronie głównej zaglebie.info do forum DG. Można powiedzieć, że jesteśmy partnerami :-) . Po powrocie Kwaśnego pomyślimy o tym żeby nasza współpraca wyglądała ciekawiej. Tzn żeby zi było bardziej widoczne na forum i forum na zi.
Pozdrówki
pozdrawiam
Jeszcze raz wielkie dzięki Krawiec
nddg
Witam.

Po przeczytaniu informacji o wymianie banerów, a także po pojawieniu się na nowo banera do mojej strony, napisałem w tej sprawie @ do "Kwaśnego". Być może nie czytał.

Zróbcie banerek 114x43 lub 110x73 i podeślijcie na mój @.

Próbowałem przerobić ten widoczny w jednym z wcześniejszych postów, ale napis się rozjechał i był nieczytelny.
Może to być również "ani.gif".
Kwasny
QUOTE(nddg @ Oct 28 2006, 08:14 AM) *
Witam.

Po przeczytaniu informacji o wymianie banerów, a także po pojawieniu się na nowo banera do mojej strony, napisałem w tej sprawie @ do "Kwaśnego". Być może nie czytał.

Zróbcie banerek 114x43 lub 110x73 i podeślijcie na mój @.

Próbowałem przerobić ten widoczny w jednym z wcześniejszych postów, ale napis się rozjechał i był nieczytelny.
Może to być również "ani.gif".

Dzieki dzieki. Niestety ja juz nic nie zdaze zrobic. Za 3 godzinki wyjazd, a ja jeszcze nie spakowany itp.
Koledzy z serwisu maja zrobic banner naszego forum sami, wiec moze go wykorzystac ? Przynajmniej narazie.
Oki Ja sie zbieram. Powodzenia i do zobaczyska.
Swinkels
Stworzyłem taki oto banner o wymiarach 114*43

Kliknij, aby zobaczyć załącznik
nddg
QUOTE(Swinkels @ Oct 28 2006, 03:51 PM) *
Stworzyłem taki oto banner o wymiarach 114*43

Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Tymczasowo wstawiłem na stronę taki oto banerek.
Wybierzcie, czy wstawić opracowany przez Swinkels'a, czy pozostawić ten.

A może jeszcze inne propozycje ?
Hator
@ Krawiec
Wielkie dzieki tylko mam pytanko - gdzie jest ten button na zi bo ja go nie widze? :)

@nddg - Panie Darku. ja proponuje jednak ta grafike od swinkels'a - ta druga taka jakas rozmazana, a ta pierwsza to taka zgrabniutka i ma tez podpis FORUM DABROWA GORNICZA - dzieki czemu jest lepiej czytelna, a link predzej "zalapie" na popularnosci.

@ swinkels - dzieki za checi i grafike :)
pozdr
Krawiec
QUOTE(Hator @ Oct 28 2006, 08:42 PM) *
@ Krawiec
Wielkie dzieki tylko mam pytanko - gdzie jest ten button na zi bo ja go nie widze? :)

@nddg - Panie Darku. ja proponuje jednak ta grafike od swinkels'a - ta druga taka jakas rozmazana, a ta pierwsza to taka zgrabniutka i ma tez podpis FORUM DABROWA GORNICZA - dzieki czemu jest lepiej czytelna, a link predzej "zalapie" na popularnosci.

@ swinkels - dzieki za checi i grafike :)
pozdr

Przepraszam mieliśmy kłopoty techniczne. Batonik już jest na stronie.
Pozdrawiam
Hator
@krawiec wow - fajny baner :)))
PS moze lepiej dac przekierunkowanie na www.dabrowa-gornicza.org ?

@nddg - dziekuje za spelnienie mej prosby :))
pozdrawiam
syzio
Ja już dodałem banerek na swoją stronkę.

PS. Jak współpraca tongue.gif
@Krawiec - fajny :) tylko szkoda ze nie ma adresu www.dabrowa-gornicza.org

na stronie nddg tez ten obecny baner swinkelsa lepszy bo wiadomo ze chodzi o forum
Guest_krawiec_*
@hator
@:-)

Się zmieni na www.dabrowa-gornicza.org nie ma problemu
QUOTE(Guest_krawiec_* @ Oct 29 2006, 06:05 PM) *
@hator
@:-)

Się zmieni na www.dabrowa-gornicza.org nie ma problemu

i juz
dzieki Krawiec :)
vacu
Mam pytanie do Krawca - czy mogę wykorzystać baner wykonany przez was z ZI? Konkretnie chodzi mi o wrzucenie go do sygnaturki na różnych forach i tylko do takiego celu...
Krawiec
QUOTE(vacu @ Nov 1 2006, 09:34 PM) *
Mam pytanie do Krawca - czy mogę wykorzystać baner wykonany przez was z ZI? Konkretnie chodzi mi o wrzucenie go do sygnaturki na różnych forach i tylko do takiego celu...

Nie widzę problemu.
Hator
czemu - podobnie jak banerow zaglebie info i dabrowa.pl - nie dodamy na glownej forum batonikow do innych portali traktujacych tematyke DG

tzn
DG.NASZEMIASTO
PULS-ZAGLEBIA
WIADOMOSCI ZAGLEBIA
UM DG
????

PS Chodzi mi o to, ze ludzie czesciej beda wchodzic na forum, gdyz wtedy z naszej www bedzie mozna bezposrednio przejsc na inne strony o dg i zaglebiu - bez konecznosci wpisywania w pasku, szukania po googlu itp.
Bedzie to wieksza zacheta do wchodzenia na strone :)
pozdr
Hator
czy ktos z "rzadzacych" sie tym tematem zajmuje?????
pozdrawiam
Hator niestety na takie rozwiązanie trzeba poczekać, bo nie ma kwasnego. Z tego, co wiem to miała być bliższa współpraca z zaglebie.info. Z mojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że podjąłem próby współpracy z kilkoma instytucjami związanymi z UM. Ale nic nie osiągnąłem bo ludzie boją się podejmować współpracę z forum które źle pisze o obecnych władzach. Więc z wszelkimi działaniami typu wymiana banerów i informacji radziłbym poczekać aż wyłonią się nowe władze.
Hator
ale mi chodzi o umieszczenie odnosnikow do nich (tak jak jest na forum z zaglebie info i dabrowa.pl) - bo o odnosniki do nas na ich www to wiadomo, ze to bardziej skomplikowana sprawa.
pozdrawiam
No ja ciebie rozumiem. I ponownie ci odpowiadam że tym zajmował się kwasny a ja nie mam możliwości nic zrobić w tym temacie.
syzio
Ja jak będę miał fundusze na komie to zareklamuje forum na Sejm.com.pl biggrin.gif
Hator
w tym temacie prosze o dopisywanie o odnosniki jakich stron forum powinno sie wzbogacic
w kolejce oczekuja:

DG.NASZEMIASTO
PULS-ZAGLEBIA
WIADOMOSCI ZAGLEBIA
UM DG
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.