Master
Sun, 10 Aug 2003 - 04:13
Mam takie luŻne pytanko: Jak spĘdzacie tegoroczne wakacje? Ja dzisiaj wrÓciŁem z Łeby i byŁy to najbardziej hardcorowe wakacje jak do tej pory.
Anonymous
Wed, 20 Aug 2003 - 00:40
No ja to sobie zrobiŁem wypad do Mielna. Ach te kobiety :7: i imprezy :drunk: na plaŻy...Tera siedze w D.G. i mi smutno troszku jest.Nie ma to jak nad naszym polskim morzem. Kto nie byŁ nigdy nad naszym morzem ten dupa, a sĄ tacy.
pozdrawiam
Wed, 20 Aug 2003 - 01:44
A JA BYŁEM W MORSKU. NIEDALEKO, JEST BASEN, MINIGOLF ,KONIE PIWO, FAJNY HOTELIK A NAJWAŻNIEJSZE ŻE WŁAŚCICIELEM JEST KEM Z DG
MayQ
Thu, 21 Aug 2003 - 21:01
Ehh szkoda gadaĆ. CaŁe wakacje w DG...Yhhh zgroza. Wypad z Jashim do Mielna sie nie udaŁ bo brak kasy byŁ

Ale spoko nie jest tak Ĺşle, udane imprezki no i sporo czasu(wolaŁbym wiĘcej ale nie zawsze sie da) w Katowicach u kobiety. Wakacje jak wakacje jeszcze troche zostaŁo do paĹşdziernika moŻe bedzie lepiej :)

k:
rafi
Mon, 25 Aug 2003 - 23:40
A ja sobie lazilem po gorach w okolicach Zakopanego. (podobnie jak jeszcze 10 milionow innych turystow :) :14:
Anonymous
Wed, 27 Aug 2003 - 12:14
A ja wam polecam StraŻnice w Czechach. Taniej niz nad naszym morzem. Jest to Solina w pomniejszeniu. SĄ tam warunki pisz wymaluj jak w Solinie, maŁa woda, maŁe gÓrki i las. TANIE PIWO!!! :47:I NIE BYŁO TAM WAS.POPRACUJCIE NAD SŁOWNICTWEM - :bomb:
rafi
Wed, 27 Aug 2003 - 23:24
A czy w tych Straznicach sa tez straznicy ?? Bo ja jakos nie lubie mundurowych
Hator
Sat, 30 Aug 2003 - 22:36
Jez GopŁo w lipcu na 2,5 tyg, a teraz (za kilka dni) robie wypad na 10-12 dni do Miedzyzdrojow :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.