Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cioch z ulicy Dąbroskiego - pomocy!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
ensimek
Cześć,
Mam do kogoś z was wielką prośbę - odpłatnie, nie lub za jakiś prezencik. W lutym br. sprzedałem jednemu z mieszkanców Dąbrowy samochód. Chciałem teraz wypowiedzieć umowe OC ale nie mam jego nr. pesel a jest do tego niezbędny. Sprzedałem go niejakiemu

Daniel Cioch
z ul. Dąbrowskiego

dałby ktoś rade albo podejść i poprosić o pesel albo o numer telefonu, powiedzieć że Łukasz Taras z Nowego Targu prosi.

Nie pozostanę dłużny - obiecuję.

GG: 2129410
TEL: 607685475
Dejmon
W książce telefonicznej TPSA znalazłem trzy osoby o nazwisku Cioch, mieszkające w DG:

1) Dąbrowa Górnicza (32) 2601175 Kasprzaka Cioch Halina
2) Dąbrowa Górnicza (32) 2643025 Staszica Cioch Stefania
3) Dąbrowa Górnicza (32) 2603894 Staszica Cioch Tomasz

Niestety żadna z nich nie mieszka przy ulicy Dąbrowskiego.
Master
Ja mieszkam na Dąbrowskiego , ale równiez nie znam nikogo o nazwisko Cioch , ale moge troche poszukać , ale musze miec dokładniejsze dane
ensimek
klocek byłbym naprawde wdzięczny i zapłace albo wyśle śliwowice albo cokolwiek. Napewno mieszka na dąbrowskiego bo taki adres z dowodu osobistego spisałem, ale jakoś tak z zamieszania nie wpisałem numeru domu. Klocek prosze pomoz.....

jezeli to pomoze to prawdopodobnie (o ile go nie sprzedal) jezdzi Zielonym Fiatem 126p gdzie na tylnej półce w drewnianej komorze są zabudowane konkretne głośniki
ensimek
da sie cos zrobic - prosze?
ensimek
dodzwoniłem się do:

Cioch Janina i Łukasz S.C. Sklep Sportowy
41-300 Dąbrowa Górnicza , ul. Sienkiewicza 6 - woj. śląskie
tel. 032 7642060

jest to jakaś dalsza rodzina ale nie utrzymują kontaktów. potwierdzili jednak że mieszka on na dąbrowskiego. Więc poszukiwania mogą być wąskie. Dla tego który go odnajdzie albo śliwowica z łącka albo 50 zł.
ensimek
Prosze o usunięcie wątku. dane juz uzyskałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.