Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hejnał Miasta
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Miasto
mumi
witam wszystkich,
podajcie proszę linka skąd mogę ściągnąć hejnał Dabrowy Górniczej (potrzebny do multimedialnej pracy zaliczeniowej na kierunku turystyka) nie chce się zbłaźnić, a zależy mi bardzo aby ciekawie i oryginalnie przedstawić nasze miasto. Ciężka sprawa, co? Może jako stali obserwatorzy Miasta macie jakieś ciekawe sugestie? :idea:

Pomożecie? a prawidłowa odpowiedź brzmi.... :wink:

Z góry dziękuję biggrin.gif
Dami7
QUOTE(mumi)
witam wszystkich,  
podajcie proszę linka skąd mogę ściągnąć hejnał Dabrowy Górniczej (potrzebny do multimedialnej pracy zaliczeniowej na kierunku turystyka) nie chce się zbłaźnić, a zależy mi bardzo aby ciekawie i oryginalnie przedstawić nasze miasto. Ciężka sprawa, co? Może jako stali obserwatorzy Miasta macie jakieś ciekawe sugestie? :idea:  

Pomożecie? a prawidłowa odpowiedź brzmi....  :wink:  

Z góry dziękuję  :D

http://www.dabrowa-gornicza.pl/
W prawym górnym rogu jest trąbka pod którą kryje się link do hejnału. Prawy przycisk myszy, wybierz z menu "Zapisz element docelowy jako..." i MASZ!
mumi
dziekuję Ci bardzo za odpowiedź, naturalnie ściągnęłam i hula jak trzeba biggrin.gif
cmok
pulsatilla1214
Jaki całuśny;-)

Z ciekawości też sobie odsłuchałem owej "trabki". Rozczarowanie;p Szczerze mówiąc z hejnałem kojarzył mi się dźwięk grany przez zegar w centrum, który jakoś bardziej moim gustom odpowiada :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.