Goniec
Thu, 12 Jan 2006 - 01:42
Wszystkich ludzi z Dąbrowy i Okolic, którzy interesują się kulturą, a może i tworzą, mają zespoły, piszą, robią zdjęcia, rzeźbią, grają w teatrach itp...amatorzy i zawodowcy, odbiorcy i animatorzy... wszystkich tych "ludziów" zaprasza się na FORUM KULTURY W ZAGŁĘBIU: "Ystotny PortaL" , które mieszka pod adresem www.ystotny.prv.pl Poznacie ludzi z różnych miast Zagłębia, poinformujecie się nawzajem o wydarzeniach kulturalnych, które w mediach zanikają, jeśli tworzycie to macie szansę na autoprezentację i kontakt z potencjalnym odbiorcą. Porozmawiacie o wszelkich problemach kultury w regionie i nie tylko. Zaprosicie na koncert swojego zespołu, na wernisaż wystawy ,którą organizujecie...
Jeszcze nigdy ludzie kultury nie mieli możliwości być tak blisko.
Bo jest takie miejsce w Zagłębiu, w którym ludzie kultury mogą się spotykać... Załóż temat na Ystotnym! www.ystotny.prv.pl <---tylko o rzeczach istotnych.
Goniec
Fri, 07 Apr 2006 - 10:17
Zaproszenie wciąż aktualne. Dąbrowa ma przecież bogate życie kulturalne... :13: a jeśli nie ma to będzie mieć! :)
TeodorMotor
Mon, 10 Apr 2006 - 22:41
QUOTE(Goniec)
(...) Dąbrowa ma przecież bogate życie kulturalne... :13: a jeśli nie ma to będzie mieć! :)
W Bozi nadzieja... Nastroiłem gitarę.
Goniec
Thu, 29 Jun 2006 - 11:01
QUOTE(TeodorMotor)
QUOTE(Goniec)
(...) Dąbrowa ma przecież bogate życie kulturalne... :13: a jeśli nie ma to będzie mieć! :)
W Bozi nadzieja... Nastroiłem gitarę.

Charyzmatyczna postawa godna nasladowców! Zaproszenie wciąż aktualne:)
Misiek
Sat, 01 Jul 2006 - 13:11
Klocek ma bogate zycie kulturalne 8)
Master
Sat, 01 Jul 2006 - 21:26
QUOTE(Misiek)
Klocek ma bogate zycie kulturalne 8)
Misiek Dziękówa za wsparcie 8) A jakże prowadze bardzo urodzajne zycie kulturalno - towarzyskie. 8) Clubing nie jest mi obcy 8)
Spoko Misiek ze zagladasz tu nadal , z dalekiego Manchesteru 8)