Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spirytus gdzie najtaniej?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
dakos
Ktoś się orientuje gdzie w Dąbrowie najtaniej kupie spirytus do zrobienia nalewki?
Leszek
W Biedronce.
Slyzaba
Nalewka we wrześniu? Jakieś późne maliny? Wiśnie, orzechy, porzeczki już za nami smile2.gif
Leszek
Spirytem można zalewać i po kilku miesiącach, zależy od recepty smile2.gif
muzzy
CYTAT(Slyzaba @ wto, 08 wrz 2015 - 23:02) *
Nalewka we wrześniu? Jakieś późne maliny?

U rodziców malin zatrzęsienie, jak co roku o tej porze biggrin.gif, więc niekoniecznie późne.

dakos
Idealna pora na robienie naleweczek:) z malin tez by sie zrobilo ale maliny drogie jak cholera
mawwm
CYTAT(dakos @ wto, 08 wrz 2015 - 19:49) *
Ktoś się orientuje gdzie w Dąbrowie najtaniej kupie spirytus do zrobienia nalewki?

za drugą albo trzecią budką po prawej stronie na targowisku miejskim - ale nie polecam, może się to zakończyć hasłem "pijmy szybciej bo się ściemnia" fnd (2).gif rolleyes.gif a na poważnie "owad z kropkami" ma w dobrej cenie spirytus nalewkowy rolleyes.gif
pulsatilla1214
e tam porzeczki, tydzień temu nastawiłem rokitnika z Kuźnicy smile.gif

to prawda, kropkowany duch chyba najtańszy wink.gif
Kanapka Man
Zgadzam się, też znalazłem tam najtańszy
Matheusz
CYTAT(Kanapka Man @ pią, 24 lip 2020 - 09:33) *
Zgadzam się, też znalazłem tam najtańszy

... ta najtańszy, a później będzie 10 osobowa rodzina w szpitalu, po spożyciu nalewki spirytusowej ... W normalnym sklepie kupić, np. Biedronka, a nie truć się, bo na ryneczku pan Janusz miał super promocję z pewnego źródełka. smile2.gif
kozlow
W Biedrze chyba najtańszy z tego co się orientuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.