CYTAT(xMarcinx @ nie, 15 lut 2015 - 21:00)

Ktoś może polecić jakiś sklep gdzie można kupic klasyczne jeansy w kolorze dry/unwashed/raw denim o fasonie slim regular (standardowa góra, nieco węższe nogawki) do 350zl.
Przeleciałem w centrach handlowych wszystkie przeznaczone na rynek polski levisy/wranglery/lee i poza fajnymi kolorami to fasonu takiego nie znalazłem. Jak pas i biodra dobre to nogawka a to za waska a to za szeroka. Sporo ponad 40 rożnych spodni przymierzem przez 2 miesiące i nic. Żeby nie bylo ze ja jakis dziwny, mam jeansy od tom tailor (regular slim) leza idealnie i j&j nick ze starych produkcji i też sa idealne. Czy na prawde nie da się w
dg Polsce dostac klasycznych spodni z węższa nogawka, tylko od razu muszą to być biodrówki bez miejsca na 4 litery? Jakaś firma szyje jeszcze takie spodnie by wysokość stanu była normalna, wyższa a nogawki węższe?

Hehe ja co prawda szukałem nieco innych ale np. jak ostatnio mówię, że ja do cholery nie chcę żeby mi się zwężały ku dołowi to mi mówią, że taka moda i albo biorę co jest albo do widzenia :/ Ostatecznie jedyny sklep gdzie mieli jeszcze do niedawna jakieś bardziej klasyczne modele to był Levis w Plejadzie aczkolwiek nie polecam, nie dałem mało a spodnie rozpadły się po pół roku (materiał się rozszedł w kokolicach kroku).
Czasami da radę coś znaleźć w Fashion house jako, że mają tam mam wrażenie sort z kilku sezonów, ew. w TK Max widziałem też bardziej klasyczne modele ale tam to loteria, raz trafisz raz nie, tam trzeba bywać regularnie.