Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Giełda komputerowa
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
vacu
Witam,

Mam nietypowe pytanie - czy ktoś się orientuje czy istnieje jeszcze giełda komputerowa na starym dworcu PKP w Katowicach? Kilka lat tam nie byłem a już wtedy nie wyglądała efektownie, no ale potrzebuję czegoś co mógłbym tam dostać...
marcinem
Sosnowiec - Milowice. Chyba jeszcze działa. Tzn. rok temu działała.
vacu
CYTAT(marcinem @ sob, 17 sty 2015 - 23:10) *
Sosnowiec - Milowice. Chyba jeszcze działa. Tzn. rok temu działała.

Dzieki, nie lubie jej i byłem tylko raz sto lat temu (kupiłem wtedy Nokie 3210 i wtedy to był hit!) ale chyba trzeba bedzie pojechac.

W ogole to chce kupic latopa poleasingowego dla mamy, ostatnim razem kupowałem wlasnie w Kato i mylem mega zadowolony bo trafil sie jakis mega wypasiony HP za 500 zl, bez baterii i z finsk? klawiatura ale to nic, za to z nagrywarka DVD, czytnikami kart, bluetooth i innymi gadzetami (a ona potrzebuje tylko neta przejrzec, YT wlaczyc czy jakis przelew zrobic online), niestety ostatecznie padl niedawno. Wiem, ze mozna kupic w necie ale jednak to sprzet mocno uzywany, wolalbym sprawdzic czy wszystko dziala. Moze ktos wie czy jakis sklep w okolicy takim sprzetem nie handluje?
mawwm
http://www.delllow.com/ ja kupuję tu i jeszcze nigdy się nie zawiodłem - magazyn mają w Kazimierzu G. więc i podjechać blisko
wszedłem na stronkę i laptopów brak ale pewnie niebawem się pojawią (początek roku)
Leszek
CYTAT(vacu @ nie, 18 sty 2015 - 14:57) *
W ogole to chce kupic latopa poleasingowego dla mamy,[...] Moze ktos wie czy jakis sklep w okolicy takim sprzetem nie handluje?

Microtech w Katowicach.
Ponieważ kiedyś mieli duże stoisko na katowickiej giełdzie, możliwe, że właśnie u nich kupowałeś. Teraz mają sklep na Koszutce.
vacu
Dzięki panowie! Obadam obydwa smile2.gif

@Leszek - tak, to chyba był Microtech smile2.gif Bardzo sobie chwalę tamten zakup oraz obsługę z tej firmy (pan wszystko pokazał, podłłączył, uczciwie wymienił wszystko co nie działa/może nie działać, lapek chodził kilka lat bez problemu smile2.gif)
xMarcinx
cebit.pl od lat z nim wspopracuje
vacu
CYTAT(xMarcinx @ nie, 18 sty 2015 - 22:05) *
cebit.pl od lat z nim wspopracuje

Dzięki panowie za wszystkie linki, teraz szukałem mega taniego sprzędu to 500zł i akurat w Microtechu taki mieli więc wziąłem smile2.gif Ale za miesiąc będę szukał czegoś mocniejszego to znów przejrzę ofertę wyżej wymienionych.

BTW - paradoks polega na tym, że jakiś miesiąc temu "wywalali" ode mnie z firmy setki Delli w doskonałym stanie (z biurka się nigdy nie ruszyła większość), moja firma kupuje dużo najmocniejszych modeli więc był wspaniały wybór, niestety nie było możliwości aby pracownik coś kupił :/ (rozumiem to, łatwiej oddać komuś całość i dostać w zamian fakturę, nawet jeśli kasa z tego będzie ciut mniejsza).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.