Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lek.medycyny pracy do 50 zł?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
zizi
Witam,chciałam się dowiedzieć czy w Dąbrowie jest gdzieś lekarz medycyny pracy,który
bierze do 50 zł? W centrum na Skibińskiego biorą prawie stówę i na Merkurym też. Może ktoś coś wie?
Z góry dziękuję za pomoc.
JanekS.
CYTAT(zizi @ czw, 13 lis 2014 - 07:57) *
Witam,chciałam się dowiedzieć czy w Dąbrowie jest gdzieś lekarz medycyny pracy,który
bierze do 50 zł? W centrum na Skibińskiego biorą prawie stówę i na Merkurym też. Może ktoś coś wie?
Z góry dziękuję za pomoc.

ta stawka jest chyba odgornie ustalona.
zwraca ja zreszta pracodawca ;>
luket
Najtańszy kiedyś był dr Haberka w Sosnowcu na Narutowicza (Wawel). OIDP z dwa lata temu chyba 35 zł.
zizi
CYTAT(luket @ czw, 13 lis 2014 - 11:29) *
Najtańszy kiedyś był dr Haberka w Sosnowcu na Narutowicza (Wawel). OIDP z dwa lata temu chyba 35 zł.

No wlasnie wiem,że on bo pracodawca mi tam dal namiar. Chcialam znaleźć cos blizej ale widocznie sie nie da. Dzieki za pomoc :-)
Bartek90
Kiedyś jak szukałem to w Dąbrowie najtaniej znalazłem tutaj: http://www.duomedic.pl/

60 zł.
savalas
Potwierdzam z tym Wawelem, wprawdzie z mojego zakładu miałem za darmo, ale dziadzio robi badania szybko i bezproblemowo. Przyjmuje 14-20 sta pon-piątek
anko
Jakie ma znaczenie stawka skoro za badania zwraca pracodawa??Chyba, że sam jesteś pracodawcą i szukasz lekarza dla swoich pracowników.
savalas
anko pracowałaś kiedyś na zlecenie ? Zwracają albo część, albo wcale. Witamy w mieście z 63 % poparcia dla braku zmiany na lepsze
zizi
CYTAT(anko @ pon, 17 lis 2014 - 20:56) *
Jakie ma znaczenie stawka skoro za badania zwraca pracodawa??Chyba, że sam jesteś pracodawcą i szukasz lekarza dla swoich pracowników.

Ja mam fajnych pracodawców i normalna umowę,ale oni tez na kokosach nie śpią i mają wielu pracowników,dlatego wolą tańszą opcję.
Pozdrawiam :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.