Witam,chciałam się dowiedzieć czy w Dąbrowie jest gdzieś lekarz medycyny pracy,który bierze do 50 zł? W centrum na Skibińskiego biorą prawie stówę i na Merkurym też. Może ktoś coś wie? Z góry dziękuję za pomoc.
JanekS.
Thu, 13 Nov 2014 - 08:42
CYTAT(zizi @ czw, 13 lis 2014 - 07:57)
Witam,chciałam się dowiedzieć czy w Dąbrowie jest gdzieś lekarz medycyny pracy,który bierze do 50 zł? W centrum na Skibińskiego biorą prawie stówę i na Merkurym też. Może ktoś coś wie? Z góry dziękuję za pomoc.
ta stawka jest chyba odgornie ustalona. zwraca ja zreszta pracodawca ;>
luket
Thu, 13 Nov 2014 - 11:29
Najtańszy kiedyś był dr Haberka w Sosnowcu na Narutowicza (Wawel). OIDP z dwa lata temu chyba 35 zł.
zizi
Thu, 13 Nov 2014 - 16:09
CYTAT(luket @ czw, 13 lis 2014 - 11:29)
Najtańszy kiedyś był dr Haberka w Sosnowcu na Narutowicza (Wawel). OIDP z dwa lata temu chyba 35 zł.
No wlasnie wiem,że on bo pracodawca mi tam dal namiar. Chcialam znaleźć cos blizej ale widocznie sie nie da. Dzieki za pomoc :-)
Potwierdzam z tym Wawelem, wprawdzie z mojego zakładu miałem za darmo, ale dziadzio robi badania szybko i bezproblemowo. Przyjmuje 14-20 sta pon-piątek
anko
Mon, 17 Nov 2014 - 20:56
Jakie ma znaczenie stawka skoro za badania zwraca pracodawa??Chyba, że sam jesteś pracodawcą i szukasz lekarza dla swoich pracowników.
savalas
Mon, 17 Nov 2014 - 21:52
anko pracowałaś kiedyś na zlecenie ? Zwracają albo część, albo wcale. Witamy w mieście z 63 % poparcia dla braku zmiany na lepsze
zizi
Tue, 18 Nov 2014 - 00:25
CYTAT(anko @ pon, 17 lis 2014 - 20:56)
Jakie ma znaczenie stawka skoro za badania zwraca pracodawa??Chyba, że sam jesteś pracodawcą i szukasz lekarza dla swoich pracowników.
Ja mam fajnych pracodawców i normalna umowę,ale oni tez na kokosach nie śpią i mają wielu pracowników,dlatego wolą tańszą opcję. Pozdrawiam :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.