Co chcielibŚcie dostaĆ pod choinkĘ?Ja to chyba CywilizacjĘ4 Zastanawiam siĘteŻ nad prezentami dla rodziny i jak co roku nie wiem co dla wybraĆ :?
Dejmon
Thu, 08 Dec 2005 - 16:58
Auto zdalnie sterowane Zawsze o takim marzyŁem, ale jeszcze nigdy takiego nie dostaŁem No ale zobaczymy, moŻe moja kizia mizia... ekh tzn. Św. MikoŁaj :) siĘw tym roku spisze
Bathurst
Thu, 08 Dec 2005 - 19:53
Dejmon napisaŁ:
Auto zdalnie sterowane Zawsze o takim marzyŁem,
Pamietam jak mialem 5 lat i dostaŁem pierwszy cukierek od mojego dziadka .......i dostaŁem kolejkĘelektrycznĄ - to byŁ po prostu szaŁ - speŁnienie dzieciĘcych marzeĹ. Do dzisiaj pamiĘtam to koszmarne oczekanie aŻ ojciec w koĹcu przestanie siĘniĄ bawiĆ
rafi
Fri, 09 Dec 2005 - 18:47
Najnowsza plyta Kultu w wersji Exclusive :). jak nie dostane, to bede musial sam ja sobie kupic :)
olo
Sat, 10 Dec 2005 - 08:32
QUOTE(rafi)
Najnowsza plyta Kultu w wersji Exclusive :). jak nie dostane, to bede musial sam ja sobie kupic :)
Ech do bani jest ta pŁyta. Spalam siĘ, wyspiewaŁ sobie Kazelot i siĘspaliŁ. No ale chociaŻ teledyski moŻna pooglĄdaĆ.
Bartek
Sat, 10 Dec 2005 - 14:12
Ja bym chcial fajnego inwestora co by wybudowal cos fajnego w centrum. Do tego parking przed blokiem bo juz nie ma gdzie parkowac, do tego remont chodnikow bo mozna sie zabic wracajac z browarka. Do tego wiecej policji i nowego prezydenta miasta o negatywnym nastawieniu do moherowych beretow.
Bathurst
Sat, 17 Dec 2005 - 20:47
Mam CywilizacjĘ4 DostaŁem na urodziny od Żony (swojĄ drogĄ strzeliŁa sobie samobÓja, bo po prostu przepadlem dla Żywych :wink: )- gierka po prostu wymiata - tylko trochĘza wolno chodzi jak siĘjuŻ gra kilka godzin - jest wiele nowych opcji dotyczĄcych jednostek, ustrojÓw politycznych, dyplomacji) - polecam
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.