Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co pod choinkę?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Bathurst
Co chcielibŚcie dostaĆ pod choinkĘ?Ja to chyba CywilizacjĘ4 laugh.gif Zastanawiam siĘteŻ nad prezentami dla rodziny i jak co roku nie wiem co dla wybraĆ :?
Dejmon
Auto zdalnie sterowane biggrin.gif Zawsze o takim marzyŁem, ale jeszcze nigdy takiego nie dostaŁem sad.gif No ale zobaczymy, moŻe moja kizia mizia... ekh tzn. Św. MikoŁaj :) siĘw tym roku spisze biggrin.gif
Bathurst
Dejmon napisaŁ:

Auto zdalnie sterowane Zawsze o takim marzyŁem,

Pamietam jak mialem 5 lat i dostaŁem pierwszy cukierek od mojego dziadka biggrin.gif .......i dostaŁem kolejkĘelektrycznĄ - to byŁ po prostu szaŁ - speŁnienie dzieciĘcych marzeń. Do dzisiaj pamiĘtam to koszmarne oczekanie aŻ ojciec w końcu przestanie siĘniĄ bawiĆ laugh.gif
rafi
Najnowsza plyta Kultu w wersji Exclusive :). jak nie dostane, to bede musial sam ja sobie kupic :)
olo
QUOTE(rafi)
Najnowsza plyta Kultu w wersji Exclusive :). jak nie dostane, to bede musial sam ja sobie kupic :)

Ech do bani jest ta pŁyta. Spalam siĘ, wyspiewaŁ sobie Kazelot i siĘspaliŁ. No ale chociaŻ teledyski moŻna pooglĄdaĆ.
Bartek
Ja bym chcial fajnego inwestora co by wybudowal cos fajnego w centrum. Do tego parking przed blokiem bo juz nie ma gdzie parkowac, do tego remont chodnikow bo mozna sie zabic wracajac z browarka. Do tego wiecej policji i nowego prezydenta miasta o negatywnym nastawieniu do moherowych beretow.
Bathurst
Mam CywilizacjĘ4 laugh.gif DostaŁem na urodziny od Żony (swojĄ drogĄ strzeliŁa sobie samobÓja, bo po prostu przepadlem dla Żywych :wink: )- gierka po prostu wymiata - tylko trochĘza wolno chodzi jak siĘjuŻ gra kilka godzin - jest wiele nowych opcji dotyczĄcych jednostek, ustrojÓw politycznych, dyplomacji) - polecam

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.