Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flash Mob
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Dami7
23 grudnia rozpocznie rzĄdy w IV RP Jego WysokoŚĆ (he, he) Prezydent Kaczyński. Prawdopodobnie okoŁo godziny 20-tej wygŁosi "dobranockĘ" do narodu. ProponujĘ, abyŚmy w tym czasie ustanowili nowy rekord jednoczesnej obecnoŚci na forum - bo poprzedni juŻ nam siĘdeczko zestarzaŁ...
Bathurst
Flash Mob o lekkim zabarwieniu politycznym, no no Towarzyszu, ale wymyŚliliŚcie - medal Was nie minie biggrin.gif
Dami7
QUOTE(Bathurst)
Flash Mob o lekkim zabarwieniu politycznym, no no Towarzyszu, ale wymyŚliliŚcie - medal Was nie minie biggrin.gif

Teraz bĘdzie cytat:
"Tylko nie, ku..a, towarzyszu!"

Poza tym nas jest tu jeden.
olo
SŁuchajcie no DamiosiÓdma , biorĄc wasz gŁos pod uwagĘto jesteŚcie po linii i na bazie, wicie rozumicie, chcĘpowiedzieĆ Że nie mam nic naprzeciwko a nawet jestem za.
:)
jesli bede wtedy w domu to wespre akcje tongue.gif
TeodorMotor
WchodzĘw temat. A co do picia? ChociaŻ moŻe lepiej nic, nie lubiĘpiĆ na smutno...
rafi
No ja chyba bede wtedy w drodze z Wroclawia do Dabrowy, ale bede z wami duchem laugh.gif .
chyba z rekordu nic nie bedzie bo do 10 osob brakuje jeszcze chetnych a do tego nie wiadomo czy wszystkim nam sie uda
olo
:)+-->
QUOTE(:))
chyba z rekordu nic nie bedzie bo do 10 osob brakuje jeszcze chetnych a do tego nie wiadomo czy wszystkim nam sie uda[/quote]
Przeca na forum jest ponad setka zajerestrownna...
Dejmon
JeŚli nie zajdĄ jakieŚ nadzwyczajne okolicznoŚci, postaram siĘbyĆ obecny. Nawet ustawiŁem sobie w komÓrce alarm na 23.XII na godz. 19:45 biggrin.gif
ten "flash mob" chyba sie nie uda tongue.gif
Dejmon
Obecny biggrin.gif
Master
takie coŚ to trosze bez sensu jest wink.gif lepiej jesli rekord forum padnie sam spontonicznie przy okazji jakies waznej sprawy w DG.
Ale mozna tez sprÓbowaĆ go pobic nawet w tej chwili i nie jest to trudne, podac znajomym linka na gg i niech wszyscy wejdĄ w tym samym czasie i juz mamy rekord wink.gif ale po co ??

Aha i to trzeba byĆ w tym samy momencie , poniewaz uzytkownik jako aktywny widnieje 5 min, a wiĘc jesli masz wŁaczone forum , atylko na nie patrzysz to po 5 min tak jakby Cie nie ma. Trzeba raz na 5 min kliknĄc myszkĄ w cokolwiek ;]

Rozumiecie Towarzysze ??
Master
w porywach 6 osÓb , choĆ naprzemian , gdyby wszyscy byli NARAZ to rekord by byŁ 8)
:shock: jest 8 biggrin.gif
odswiezajcie co jakis czas przegladarki... :!: wink.gif
Bathurst
Jezdem laugh.gif
kwintosz
Mi siĘwydaje ze temu forum potrzebna jest wiĘksza reklama, wyŻsza pozycja w google znaczy wiĘcej wejŚĆ, wymiana linkami itp. itd. (z byŁym moim forum osiĄgnoŁem 1msc w google pod hasŁem forum ogÓlnotematyczne co znaczĄco wpŁyneŁo na iloŚĆ odwiedzin). Tak naprawdĘnie jest tu Łatwo trafiĆ. Wydaje mi siĘŻe to jest kluczem do sukcesu w tym wszystkim. Bo przecieŻ coraz wiĘcej osÓb ma dostĘp do internetu w tym mieszkańcy naszego miasta. Wydaje mi siĘtakŻe Że wiele osÓb nie wie nawet o istnieniu naszego forum, stĄd ten mizerny "wynik".
Master
, Bathurst, Dami7, klocek, kwintosz, TeodorMotor

jest dobrze przed chwilĄ byŁ dejmon i jaszi i kilku gosci

o 20-45 dajcie linka znajomym na gg i kazcie im tu wejsc !! <lol>
jest 8 znowu, brakuje 2 :twisted:
Master
no dawac kogos na gg , wczesniej byli jashi , dejmon , bathurst , a teraz jest nas 5 + 4 gosci ;/

Uprzedaam pozniej wytne troche postÓw stĄd wink.gif
no jeszcze 1...
PS. do klocka - wytnij potem do odliczanie wink.gif
Bathurst
Mnie teŻ gg padŁo
moze wrzuccie linka na jakims popularnym czacie ze to jakies super forum z sensacyjnymi fotkami xxx gwiazd biggrin.gif
Bathurst
No to jest rekord laugh.gif
Master
Jest !!! 11 moze troche wysrubujemy wink.gif
:21: 12
Dami7
QUOTE(Bathurst)
Mnie teŻ gg padŁo

Mnie teŻ. WspaniaŁy materiaŁ dla wierzĄcych w spiskowĄ teoriĘdziejÓw...
QUOTE(Dami7)
QUOTE(Bathurst)
Mnie teŻ gg padŁo

Mnie teŻ. WspaniaŁy materiaŁ dla wierzĄcych w spiskowĄ teoriĘdziejÓw...

dlatego bardzo dawno temu zrezygnowalem z gg i mam tlena. Niestety i tak z wiekszoscia znajomych musze gadac przez tlen ale za posrednictwem prokolu gg :/
Master
gg dziaŁa, wysyŁac linki www.dabrowa.funurl.com
Dami7
QUOTE(klocek)
gg dziaŁa, wysyŁac linki www.dabrowa.funurl.com

To ja juŻ spadam...

DziĘki za udziaŁ. Wszystkim ŻyczĘwesoŁych i zdrowych ŚwiĄt BoŻego Narodzenia.
Master
OK . AKCJA ZAKONCZONA. Rekord pobity o 33% . Mysle ze przy dobrej organizacji mozna dojechac nawet do 30-tu wink.gif

Powoli Nas ubywa. Zaraz powycinam troche postÓw z tej heroicznej walki wink.gif .

Pozdro
kwintosz
Jak coŚ mogĘchĘtnie pomÓc w pozycjonowaniu i reklamowaniu forum na tyle na ile umiem. OczywiŚcie za zgodĄ i uzgodnieniem wszystkiego z adminem :) MyŚlĘŻe przybywaŁoby nas o wiele szybciej a i z rekordem nie byŁoby takich problemÓw. Mimo wszystko dobre narazie to. WesoŁych ŚwiĄt wszystkim Życze. Pozdrawiam.
rafi
No a jakies podsumowanie? Mnie niestety nie bylo, ale ciekaw jestem jacyz to czlonkowie wink.gif sie poswiecili i ustanowili ten wspanialy rekord :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.