Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gołónóg Tiereszkowa,Cedlera
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
dakos
Witam kupilem mieszkanie na Ulicy Tireszkowej chcialem sie zapytac ludzi ktorzy tam mieszkaja jak tam sie mieszka:) Bardzo chcetnie poczytam opinie o tym osiedlu
sandwich
CYTAT(dakos @ nie, 24 sie 2014 - 19:56) *
Witam kupilem mieszkanie na Ulicy Tireszkowej chcialem sie zapytac ludzi ktorzy tam mieszkaja jak tam sie mieszka:) Bardzo chcetnie poczytam opinie o tym osiedlu

Generalnie fajnie. Ja mieszkam w wieżowcu.
Wszędzie blisko.
Z wad to wielu sportowców uprawiających lumping i bezdomning.
Bathurst
Mam kilku znajomych na Tiereszkowej - nigdy nie narzekali na jakieś regularne ekscesy. Czasem ktoś tylko zaintonował "Hej Sokoły" wychodząc z nieistniejącego już "Kaprysu" wink.gif
dakos
własnie slyszalem ze osiedle samo w sobie jest wmiare spokojne a oto mi generalnie chodzilo
savalas
no jak spotkasz takiego jednego co do chleba i wina zbiera, to już będziesz wiedzieć jak się mieszka wink.gif Do Balhana blisko na kebsa, więc jest spoko
Sebastian22
Ogólnie stary gołonóg jest OK - zielony, dobrze położony i skomunikowany, dużo sklepów. Osiedle przechodzi teraz drugą młodość - coraz więcej młodych ludzi którzy zastępują tych wymierających co byli tu pierwszymi mieszkańcami (chodzi mi o bloki)
dakos
CYTAT(savalas @ wto, 26 sie 2014 - 20:38) *
no jak spotkasz takiego jednego co do chleba i wina zbiera, to już będziesz wiedzieć jak się mieszka wink.gif Do Balhana blisko na kebsa, więc jest spoko

jest ich az tak wielu tam?
sandwich
CYTAT(dakos @ śro, 27 sie 2014 - 09:25) *
CYTAT(savalas @ wto, 26 sie 2014 - 20:38) *

jest ich az tak wielu tam?

Uwielbiają Balhan Kebap biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.