Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ściągniecie szwów
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
xMarcinx
Gdzie można się zgłosić po ściagniecie szwów z klatki? Na izbe przyjec do szpitala? Czy może są lepsze warianty również poza naszym miastem. Operacje miałem w Krakowie i niespecjalnie uśmiecha mi sie w takim stanie jechać aż tam by usunęli szwy. Choć z drugiej strony jak mają mi to tu robić bez znieczulenia itd. to rozważę kurs do Krakowa.
ko ko
CYTAT(xMarcinx @ czw, 24 lip 2014 - 13:13) *
Gdzie można się zgłosić po ściagniecie szwów z klatki? Na izbe przyjec do szpitala? Czy może są lepsze warianty również poza naszym miastem. Operacje miałem w Krakowie i niespecjalnie uśmiecha mi sie w takim stanie jechać aż tam by usunęli szwy. Choć z drugiej strony jak mają mi to tu robić bez znieczulenia itd. to rozważę kurs do Krakowa.
Żeby Ci łaskawie szwy ściągneli to musisz ze skierowaniem iść się zarejestrować do poradni chirurgicznej na ściągnięcie szwów wink.gif
xMarcinx
żartujesz? doh (2).gif
ko ko
CYTAT(xMarcinx @ czw, 24 lip 2014 - 17:58) *
żartujesz? doh (2).gif

Jakiś czas temu przechodziłem to z dzieckiem, na szczęście w klimontowie więc sprawnie poszło i ściągnięcie było w terminie a nie pół roku później :-D
prezes
CYTAT(ko ko @ czw, 24 lip 2014 - 13:17) *
Żeby Ci łaskawie szwy ściągneli to musisz ze skierowaniem iść się zarejestrować do poradni chirurgicznej na ściągnięcie szwów wink.gif

Potwierdzam, ze skierowaniem poszedłem w terminie do chirurga na hucie. Zerknął i powiedział, że jeszcze za wcześnie :/ Wkurzyłem się i tydzień później ściągnąłem sam w domu (mała rana).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.