Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Ty tez zostałeś laureatem Readers Digest ??
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Master
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Czy Ty tez zostaŁeŚ laureatem Readers Digest ??

Czy Ty teŻ jestes jak co roku TYM SZCZĘSLIWCEM ktÓry zostaŁ wylosowany z 4,44 mieszkancÓw wojewÓdztwa ŚlaŚkiego ??

Czy Ty tez masz szanse na Forda Mondeo o wartosci 75 tys pln ??

Czy Ty tez dostaniesz AŻ 3 upominki ??

Czy Ty tez powinienes odesŁaĆ koperte TAK i nabyĆ Atlas Polski za jedyne 99 pln ??

Czy Ty teŻ ..... ??

8) 8) 8) 8) 8)
olo
QUOTE(klocek)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Czy Ty tez zostaŁeŚ laureatem Readers Digest ??

Czy Ty teŻ jestes jak co roku TYM SZCZĘSLIWCEM ktÓry zostaŁ wylosowany z 4,44 mieszkancÓw wojewÓdztwa ŚlaŚkiego ??

Czy Ty tez masz szanse na Forda Mondeo o wartosci 75 tys pln ??

Czy Ty tez dostaniesz AŻ 3 upominki ??

Czy Ty tez powinienes odesŁaĆ koperte TAK i nabyĆ Atlas Polski za jedyne 99 pln ??

Czy Ty teŻ ..... ??

8) 8) 8) 8) 8)

Ta loteria nie wiĄŻe siĘ, jak kilka innych, z oszustwem. MoŻesz nie kupowaĆ albumu i teŻ weĹşmiesz udziaŁ w loterii. Przynajmniej tak byŁo w przypadku prenumeratorÓw. A wydawnictwa majĄ naprawde przewspaniaŁe, mam w domu kilka i czĘsto do nich zaglĄdam. CieszĄ oko grafikĄ, treŚciĄ.
rafi
No dobra, ja tez zostalem laureatem biggrin.gif. Chyba bedziemy musieli podzielic te nagrody miedzy siebie laugh.gif
:)
ej to do mnie jedzie to Mondeo, nawet wczesniej niz do klocka laugh.gif
Dostalem to juz 2 razy - raz z bledem w adresie - ciekawe skad maja dane osobowe.
Ciekawe ile tych Mondeo jedzie do DG biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.