Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cafemobil Mobilna Kawiarnia
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Cafemobil
Witam serdecznie Wszystkich,
Gorąco zapraszam do zapoznania się z informacjami na nasz temat, jak i do samych odwiedzin naszej kawiarni. Jesteśmy firmą z Dąbrowy Górniczej, która w ciekawy ( mam nadzieję:) sposób stara się rozpropagować kulturę picia kawy i zaspokajać potrzeby społeczeństwa w tej kwestii.
Zachęcam do polubienia naszego profilu na facebooku, bo już niebawem zamierzamy wprowadzić różne promocje na nasze produkty. Szczególnie dla ludzi aktywnych.

https://www.facebook.com/pages/Cafemobil-Mo...31261900?ref=hl

Dodatkowo dla Wszystkich Forumowiczów, którzy dadzą nam "lajka", kawka za pół ceny na hasło "forum".

Pozdrawiamy serdecznie

Cafemobil Team smile2.gif

www.cafemobil.pl
mgmisiek
Gratuluję pomysłu. Kawy jeszcze nie próbowałem, ale na około od znajomych słyszę o tej magicznej kawie z Peugeota na Pogorii smile2.gif więc to pewnie tylko kwestia czasu smile2.gif
Slyzaba
Witamy, witamy - nie wiedziałem, że jesteście z DG, mimo, że wielokrotnie przechodziłem obok (nie piję kawy :-)). Następnym razem zachęcę żonę!
ulabrzyduladg88
Piłam czekoladę, była pycha.
Daję lajka smile2.gif
Cafemobil
Serdecznie dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa. Motywacja do dalszych starań podbudowana:)
Zapraszamy zarówno wszystkich stałych klientów, jak i tych którzy jeszcze nie mieli okazji nas sprawdzić.
Pozdrawiamy
mgmisiek
Byłem. Spróbowałem. Kawka naprawdę super. Polecam smile2.gif
muzzy
Chwilę temu wróciliśmy z żoną i córką ze spaceru nad pogorią - czekolada i latte przetestowane - polecam wszystkim smile2.gif
Slyzaba
muzzy - wykorzystałeś tajne hasło? ;-)
muzzy
przyznaję się bez bicia, że zapomniałem biggrin.gif
Bathurst
My z żoną nie zapomnieliśmy natomiast hasła smile.gif i dostaliśmy zniżkę - nawet trochę więcej niż 50%. Dziękujemy smile.gif
Kawa pyszna - polecam, chłopaki naprawdę parzą bardzo dobrą. Cappuccino też pycha.
Warto wybrać się do Cafemobil - z pewnością jeszcze tam wrócimy smile.gif
ulabrzyduladg88
Zniżka na hasło 'forum' działa. Sprawdziłam osobiście. Kawa aromatyczna i pyszna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.