Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SZISZA
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Miasto
adusia
Witajcie Dąbrowianie mam temat dla was Co myślicie o knajpie w Dąbrowie,gdzie można zapalić sziszę.
marcin.p
jestem ZA
Slyzaba
NEUTRALNIE - nigdy nie byłem w takiej knajpie więc... Patrząc z perspektywy ubogiej oferty wszelkiego rodzajów barów, knajp, pubów to każda inicjatywa jest cenna.
Master
Mi nie jest to do niczego potrzebne, sory nie mój klimat wink.gif ale byl juz Marhaba Kebab z Sishą który padł zeszłego roku.
junek
CYTAT(Master @ pon, 24 lut 2014 - 15:28) *
Mi nie jest to do niczego potrzebne, sory nie mój klimat wink.gif ale byl juz Marhaba Kebab z Sishą który padł zeszłego roku.

24 zł za sziszę to dość droga oferta, jeśli niegdyś w gondoli było za 10, potem 12 i przed zniknięciem sziszy z oferty 15 zł. za 24 złote można zakupić tytoń w jakim się chce smaku w CH Pogoria wink.gif

myślę, że jeśli szisza byłaby za 12 zł to bym był klientem smile2.gif cena 12 złotych jest magiczna i niezbyt wysoka i łatwo można rozłożyć koszta, czy się przyszło we dwójkę, trójkę, czy czwórkę. biggrin.gif

zależy jeszcze lokalizacja
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.