Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak dostać się z DG do Mysłowic?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
marzenagr
Witam wszystkich!
Mam trochĘnietypowĄ proŚbĘale wierzĘ,Że jak zawsze, mnie nie zawiedziecie.MuszĘjutro a najpÓĹşniej w ŚrodĘdostaĆ siĘz DG(centrum) do MysŁowic na ul.DŁugĄ(SP nr 5).Prosze pomÓŻcie!!!JakĄ liniĄ jechaĆ i na jakim przystanku wysiĄŚĆ?Jak dŁugo zajmuje podrÓŻ?
Wiem, ze mi pomoŻecie biggrin.gif ]
Marzena
:)
do Myslowic mozna jechac autobusem - "18"
moze ktos inny bardziej pomoze wink.gif
Sebastian22
hmmm chyba tylko tak...
Master
mozna jeszcze przewozem "K" ale nie wiem gdzie jest ulica DŁuga , oby gdzies nie na peryferiach... bo wtedy droga moze byĆ dosc dŁuga ;/
Jashi
Zajrzyj sobie na stronĘMysŁowic, a dokŁĄdniej na www.myslowice.pl ....
tam sĄ wykazy ulic autobusy sĄ na mapie jakie sie zatrzymuja. PoŁĄczenia bezpoŚredniego z D.G. raczej chyba nie ma z ulicĄ dŁugĄ.
autobusy to tylko takie ja powyŻej napisali uŻytkownicy. ChociaŻ moŻe np. z Bencburga albo S.O. autobusy mogĄ jechaĆ bezpoŚrednio na ulicĘdŁugĄ w MysŁowicach-Hanysowicach. biggrin.gif [/url]
marzenagr
DziĘkujĘza pomoc.Narazie okazaŁo siĘ,Że jednak nie muszĘjechaĆ do MysŁowic, ale moŻe kiedyŚ siĘprzyda.
Marzena
rafi
QUOTE(Jashi)
ChociaŻ moŻe np. z Bencburga albo S.O. autobusy mogĄ jechaĆ bezpoŚrednio na ulicĘdŁugĄ w MysŁowicach-Hanysowicach. biggrin.gif [/url]

Tylko ciekawe czy marzenagr wie, co to zacny Bencburg... laugh.gif
Jashi
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ChodziŁo mi o BĘdzin... nie przepadam za tym miastem... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
miharu
Pociągiem chyba da się do Mysłowic dostać... ale na PKP to ja bym nie liczyła.. :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.