Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam opiekunki do dziecka
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
marzenagr
Jestem na tym forum od niedawna (bo i w DĄbrowie mieszkam zaledwie dwa miesiĄce)coŚ mi siĘwydaje, Że jestem tu jedynĄ kobietĄ, ale zaryzykujĘzamieszajĄc to ogŁoszemie bo byĆ moŻe ktoŚ ma mamĘ, czy ciociĘktÓra ma duŻo wolnego czasu i zajĘŁaby siĘdwuletniĄ dzieczynkĄ.
"PoszukujĘodpowiedzialnej, opiekuńczej, uczciwej Pani,
bez naŁogÓw, ktÓra opiekowaŁa siĘmaŁymi dzieĆmi,
do opieki nad 2-letniĄ dziewczynkĄ. Narazie to tylko kilka godzin w tygodniu (na poszukiwania pracy) a potem byĆ moŻe "peŁen etat" (jak znajdĘpracĘ:-))
Telefon kontaktowy 0602274160 lub mail marzenagr@interia.pl
Mieszkamy w DĄbrowie GÓrniczej-centrum.
Marzena
olo
QUOTE(marzenagr)
Jestem na tym forum od niedawna (bo i w DĄbrowie mieszkam zaledwie dwa miesiĄce)coŚ mi siĘwydaje, Że jestem tu jedynĄ kobietĄ, ale zaryzykujĘzamieszajĄc to ogŁoszemie bo byĆ moŻe ktoŚ ma mamĘ, czy ciociĘktÓra ma duŻo wolnego czasu i zajĘŁaby siĘdwuletniĄ dzieczynkĄ.
"PoszukujĘodpowiedzialnej, opiekuńczej, uczciwej Pani,
bez naŁogÓw, ktÓra opiekowaŁa siĘmaŁymi dzieĆmi,
do opieki nad 2-letniĄ dziewczynkĄ. Narazie to tylko kilka godzin w tygodniu (na poszukiwania pracy) a potem byĆ moŻe "peŁen etat" (jak znajdĘpracĘ:-))
Telefon kontaktowy 0602274160 lub mail marzenagr@interia.pl
Mieszkamy w DĄbrowie GÓrniczej-centrum.
Marzena

No to moŻe Pan Niania, dopÓki siĘjakieŚ kobiszcze nie znajdzie. NianiÓw masz tu peŁnĄ plejadĘ. Niemniej ŻyczĘpowodzenia, w mieŚcie ogarniĘtym bezrobociem nie powinno byĆ z nianiĄ problemu. KurczĘnie doŚĆ, Żem cham to jeszcze sarkastyczny.
A czy mĄŻ zachodzi jeszcze do tej nowej knajpki? Tak pytam bo zastanawiam siĘczy ma ruch szynkarz oferujĄc piwo po 6 zŁ.
marzenagr
Bardzo chĘtnie skorzystaŁabym z opieki "Pana Niani" ale moje dziecko bardzo trudno przystosowuje sie do "nowych mezczyzn" :wink:
A jezeli chodzi o te knajpe to to byl jedyny wyskok mojego meza i wiecej tam juz nie byl. Swoja droga gdybym wiedziala ile tam kosztuje piwo nie byloby nawet tego jednego razu :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.