Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkursy
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Izabela Gil
aaaaaaha ...

No to ogłaszam kolejny ....a raczej pierwszy w tym dziale konkurs:

W naszej restauracji często jesteśmy świadkami bardzo romantycznych zaręczyn.

Cieszy nas to bardzo [ z kilku powodów ;p ]

Opiszcie jak wyglądały Wasze zaręczyny... a jeżeli jeszcze nie mieliście to jak chcielibyście , żeby wyglądały.

Do wygrania : opcjonalnie bon na okulary, lub bon na sushi o wartości 100 zł

A tak wygląda to na Fb....

https://www.facebook.com/OrigamiProjekt
Izabela Gil

Czy to taki zbiorowy protest ... cz pytanie za bardzo intymne?

Konkurs nadal aktualny jeżeli nie podoba Wam się jego treść zgłaszajcie swoje propozycje :-)

Slyzaba
p. Izo - teraz kolej na innych forumowiczów ;-)
vacu
CYTAT(Izabela Gil @ wto, 19 lut 2013 - 17:44) *
Czy to taki zbiorowy protest ... cz pytanie za bardzo intymne?

Chyba jak ktoś nie zaręczony a pomysł ma to się nie wychyli, bo ma to być niespodzianka (może nie sam fakt ale sposób) tongue.gif

A jak ktoś jest po to podobno (bo nie wiem, to jeszcze przede mną ale bardziej "doświadczeni" opowiadają) woli o tym zapomnieć ;P Chyba, że jest kobietą ale tych na forum niestety niezbyt wiele a do tego w większości wzięły udział w poprzednim konkursie wink.gif
Bathurst
tak Sylwek dajmy szansę wykazać się innym :-)

Pani Izabelo proszę pamiętać,że mamy teraz pokolenie obrazkowe a jeśli chodzi o ulubioną formę literacką współczesnych to z pewnością jest to esemes tongue.gif
Slyzaba
CYTAT
Pani Izabelo proszę pamiętać,że mamy teraz pokolenie obrazkowe
smile2.gif smile2.gif. Czekamy, czekamy...
mawwm
może mało romantycznie, ale....

Kochanie, w nowych okularach dostrzegłem jaka piękna jesteś, a ty dzięki swoim nowym okularom może w końcu znajdziesz w sushi kolejny pierścionek zaręczynowy rolleyes.gif

albo tak:

- Kochanie, w nowych okularach (bim bom reklama "Piekielnie Dobry Optyk") dostrzegłem jaka piękna jesteś (bim bom miejsce na reklamę Salonu Piękności), a ty dzięki swoim nowym okularom (bim bom reklama "Piekielnie Dobry Optyk") może w końcu znajdziesz w sushi (bim bom reklama "Origami") kolejny pierścionek zaręczynowy (bim bom miejsce na reklamę dla Złotnika) i zobacz nawet kasa fiskalna (bim bom reklama "mw4it" - autoreklama dźwignią handlu rolleyes.gif ) zamiast sumy wystukała serduszka (bim bom miejsce na reklamę dla Kardiologa)

post w temacie konkursy, a więc konkurs:

www.*-******.com/pl/web/home_pl/support/installers

w miejsce gwiazdek wpisać nazwę programu antywirusowego znajdującego się w ofercie mw4it, ściągnąć i zainstalować odpowiednie oprogramowanie, kto pierwszy ten lepszy.

Klucze subskrypcji rocznej ver. VIP:

PC: CT7M-XLBF-BP3K-PSND-46HF

MOBILE: DGCY-V5PB-KLCW

powodzenia, zwycięzcę proszę o informację, że kody zostały wykorzystane
ulabrzyduladg88
Uwielbiam wszelakiego rodzaju konkursy ale w tej kwestii nie mam nic do powiedzenia, niestety ;-)
Tym razem daje szansę innym :-)
Slyzaba
CYTAT
Potwierdzenie nie powiodło się. Upewnij się, że klucz subskrypcji został prawidłowo wpisany

Przekleiłem klucz, wpisałem go też ręcznie. Wygląda więc, że albo ktoś mnie ubiegł albo jest literówka?

Programem w ofercie mw4it jest oczywiście F-Secure smile2.gif
mawwm
CYTAT(Slyzaba @ śro, 20 lut 2013 - 09:59) *
CYTAT
Potwierdzenie nie powiodło się. Upewnij się, że klucz subskrypcji został prawidłowo wpisany

Przekleiłem klucz, wpisałem go też ręcznie. Wygląda więc, że albo ktoś mnie ubiegł albo jest literówka?

Programem w ofercie mw4it jest oczywiście F-Secure smile2.gif

ściągnąć i zainstalować odpowiednie oprogramowanie
dla utrudnienia nazwy programów zostały "wycięte"
kody najprawdopodobniej nadal aktualne, powodzenia
yaku
hehe ale fajnie sie tu zrobiło :-)
Reklama goni reklamę ale w tym najlepszym wydaniu - takim niewnerwiającym.

Ja tez nie chcę juz zabierać miejsca "nowym" graczom.

Po konkursie chętnie opiszę swoje zaręczyny :-)

mawwm - chyba tutaj tez tez zostawię sprawe tym co się znają sad.gif

Daj jakis łatwiejszy konkurs next time - please smile2.gif
mawwm
@ulabrzyduladg88, @yaku

za wdzięczne posty firma mw4it ufundowała dla Was nagrody specjalne rolleyes.gif

o miejscu i sposobie odebrania powiadomię na priv
ulabrzyduladg88
CYTAT(mawwm @ śro, 20 lut 2013 - 12:17) *
@ulabrzyduladg88, @yaku

za wdzięczne posty firma mw4it ufundowała dla Was nagrody specjalne rolleyes.gif

o miejscu i sposobie odebrania powiadomię na priv

Chryste Panie, ja mam więcej szczęścia niż rozumu.
To straszne...

Ale... mawwm, dziękuję ;-)

Izabela Gil
CYTAT
- Kochanie, w nowych okularach (bim bom reklama "Piekielnie Dobry Optyk") dostrzegłem jaka piękna jesteś (bim bom miejsce na reklamę Salonu Piękności), a ty dzięki swoim nowym okularom (bim bom reklama "Piekielnie Dobry Optyk") może w końcu znajdziesz w sushi (bim bom reklama "Origami") kolejny pierścionek zaręczynowy (bim bom miejsce na reklamę dla Złotnika) i zobacz nawet kasa fiskalna (bim bom reklama "mw4it" - autoreklama dźwignią handlu ) zamiast sumy wystukała serduszka (bim bom miejsce na reklamę dla Kardiologa)

mawwm no nie zostaje mi nic innego jak zapodać teraz taka reklamę w radio

A Ty wygrywasz bon ...gratulacje i zapraszam

Słuchajcie to ja nie chcę już być nachalna z tymi konkursami to się na chwilę wstrzymam , ale bardzo proszę jak będziecie mieli pomysł i chęci to piszcie :-)
mawwm
@ulabrzyduladg88, @yaku

Nagrody do odebrania w "ORIGAMI"
Izabela Gil
mawwm , miło mi było jeszcze raz Cię poznać ....dziewczyny , przychodźcie niespodzianki na Was faktycznie czekają.

Nas aż skręca co tam może być biggrin.gif Jak już przyjdziecie to kawka lub soczek z pomarańczy obowiązkowo musi być .

Do zobaczenia smile2.gif

mawwm
można zajrzeć celb (7).gif
jeśli chodzi o "poznanie jeszcze raz" - cała przyjemność po mojej stronie happy (25).gif
ulabrzyduladg88
Ja już odebrałam nagrodę. Nie będę jednak zdradzać co to takiego, nie chcę popsuć niespodzianki @yaku ;-)
Jeszcze raz dziękuję i czekam na kolejne konkursy ;-)

vacu
Może to nie najlepszy wątek ale zaglądają tu bywalcy Origami a nowego nie chcę zakładać o jedno pytanie wink.gif - mam szybkie pytanie - ktoś się orientuje czy da się tam zamówić na wynos?

[Edytka]
Ech głupi jestem tongue.gif najpierw na forum zamiast spojrzeć na stronę wink.gif Da się smile2.gif
Slyzaba
z www origami:

CYTAT
Odbiór osobisty na miejscu. Przy większych zamówieniach możliwy dowóz.
vacu
CYTAT(Slyzaba @ pią, 08 mar 2013 - 12:51) *
z www origami:

CYTAT
Odbiór osobisty na miejscu. Przy większych zamówieniach możliwy dowóz.

No właśnie, dzięki Sylwek wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.