Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hobby
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
paw74
powiedzcie mi gdzie w Dąbrowie i okolicach są sklepy akwarystyczne? kto się zajmuje takimi rzeczami i posiada na zbyciu rybki, roślinki etc,
oczywiście w rozsądnych cenach
tytus
CYTAT(paw74 @ nie, 27 sty 2013 - 19:56) *
powiedzcie mi gdzie w Dąbrowie i okolicach są sklepy akwarystyczne? kto się zajmuje takimi rzeczami i posiada na zbyciu rybki, roślinki etc,
oczywiście w rozsądnych cenach

BEDZIN sienkiewicza 33 hurtownia rybek i roslin ,duzo taniej niz sklepie.tylko czy to jeszcze istnieje to niewiem bo ostatnio kupowałem rok temu
ulabrzyduladg88
Tłumaczenie gdzie i jak dojechać nie jest moją mocną stroną, ale... na Zagórzu, jadąc od Dąbrowy, mijając Dorjan, następnie stadion, kawałek dalej po lewej stronie jest Biedronka. I w tym budynku, co Biedra jest właśnie Centrum akwarystyczne.
Udało mi się znaleźć ich stronę... http://www.akwarium-sosnowiec.pl/glowna.html
paw74
podobno w centrum obok DH w tych budkach powstał sklep z takimi rzeczami, a na Wybickiego jest jeszcze zoologiczny?(w baraku)
na Zagórzu byłem i wygląda ciekawie
Slyzaba
W 'starym' realu w DG jest akwarystyczny - na prawo, od wejścia bliższego US.
Tomek_mdc
Ja podobnie jak ulabrzyduladg88 polecam centrum akwarystyczne na zagórzu - duży wybór, niewygórowane ceny.
Swego czasu jak jeszcze "bawiłem się" w akwarium i rybki, to w sumie tylko tam robiłem zakupy.

Centrum akwarystyczne znajduje się dokładnie za biedronką, zresztą wszystko widać na [MAPIE] smile2.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.