Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Remonty
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
vacu
Witam,

Szukam fachowców do wykonania remontu mieszkania. Potrzebuję:
- kogoś od tynków/gładzi do wyprowadzenia ścian i sufitów (ok. 180m2),
- kafelkarza (łazienka+kuchnia, musi ścinać płytki na 45º na kątach, nie wiem dlaczego ale wielu od razu mówi, że tego nie zrobi...),
- parkieciarza (odnowienie parkietu - cyklinowanie itd.).
Jeśli ktoś może jakiegoś fachowca polecić z czystym sumieniem tongue.gif to będę wdzięczny za wszelkie info, oczywiście szukam też na własną rękę ale jednak co z polecenia to z polecenia smile2.gif
Leszek
CYTAT(vacu @ czw, 22 lis 2012 - 19:29) *
musi ścinać płytki na 45º na kątach, nie wiem dlaczego ale wielu od razu mówi, że tego nie zrobi...),

Bo to trza umić wink.gif I maszynę do cięcia mieć...
vacu
CYTAT(Leszek @ czw, 22 lis 2012 - 20:45) *
CYTAT(vacu @ czw, 22 lis 2012 - 19:29) *
musi ścinać płytki na 45º na kątach, nie wiem dlaczego ale wielu od razu mówi, że tego nie zrobi...),

Bo to trza umić wink.gif I maszynę do cięcia mieć...

No że trza umić to ja wiem ale zakładam, że jak ktoś jest kafelkarz to powinien umić tongue.gif Byle jak na prostej ścianie to pewnie i sam bym dał radę wink.gif
paw74
jak chcesz to mogę ci tak płytki porobić na 45? ,nic trudnego ,tylko jak masz płytki to zobacz sobie czy masz proste bo jak będą nie za proste i jak połączysz te cięcia razem to będziesz miał delikatną szczelinę środkiem,choć teraz ciężko o proste płytki
do gładzi to mogę ci na pw dać namiary
vacu
Mam nowy problem - szukam osoby z uprawnieniami budowlanymi, która mogłaby dla mnie sporządzić rzut mieszkania. Jest mi on potrzebny dla UM. Ktoś może polecić jakiegoś fachowca?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.