Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypożyczalnia fotelików samochodowych - szukam
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
vacu
Witam,

Orientujecie się może czy w najbliższej okolicy można wypożyczyć fotelik samochodowy dla dziecka? Jest mi potrzebny na kilka dni, góra tygodni więc nie ma sensu kupować jednak Google nie pomaga tzn. nie mogę znaleźć nic w okolicy :/
Z góry dzięki za pomoc smile2.gif
xMarcinx
moze kup na allegro i po 10 dniach odeślij biggrin.gif
agad28
A jakiego fotelika potrzebujesz bo mam po dzieciach ten najmniejszy tzn.0+13 kg. i mogę pożyczyć
storczyk
Ja też mogę pożyczyć mam podstawkę dla dzieci 4+ i muszę sprawdzić czy mam fotelik dla młodszego (gdzieś miałam ale nie wiem czy nie wydałam)
vacu
Witam,

Udało się pożyczyć fotelik od jednego użytkownika smile2.gif za co dzięki ale także dziękuję wszystkim za odzew i chęć pomocy! Szczerze mówiąc nie miałem wielkich nadziei na znalezienie wypożyczalni a okazało się, że na forum jest sporo osób chętnych bezinteresownie pomóc w nietypowym problemie (oprócz tych z wątku dostałem jeszcze kilka propozycji na PW), nie pierwszy raz zresztą smile2.gif Dziękuję wszystkim raz jeszcze i pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.