Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomóż mieszkańcowi D±browy
Forum Mieszkańców D±browy Górniczej > D±browa Górnicza > Nasze Sprawy
Fabregas
Chciałbym prosić mieszkańców D±browy o pomoc.

Biorę udział w ogólnopolskim programie stypendialnym "Stypendium z wyboru", który chciałbym przeznaczyć na kontynuację studiów na Akademii Muzycznej w Katowicach. Ide± „Stypendium z wyboru” jest pomoc młodym ludziom w realizacji planów zwi±zanych z dalsz± edukacj± lub karier± zawodow±.

Głosować może każdy, kto posiada konto na Facebooku. Wystarczy w pasku adresu naszej przegl±darki wkleić link: http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/ucze...a-muzyczne-1131 i na dole strony klikn±ć "ZALOGUJ SIĘ ABY ZAGŁOSOWAĆ i następnie "ODDAJ GŁOS”. Klikanie na "Like it" nie jest brane pod uwagę."

Można oczywi¶cie tam posłuchać mojego utworu smile2.gif

Dziękuję i będę bardzo wdzięczny za każdy głos!

Kamil_
Zagłosowane smile2.gif Cała D±browa zawsze razem!
Fabregas
Dziękuje ! smile2.gif
vacu
Również zagłosowałem ale mam pro¶bę - przypomnij nam po zakończeniu konkursu o fakcie jego zakończenia, drażni mnie, że aby oddać głos muszę udostępnić np. historię swojego zatrudnienia czy e-mail :/ więc po zakończeniu konkursu chciałbym ow± zgodę cofn±ć.
Fabregas
CYTAT(vacu @ pon, 11 cze 2012 - 19:58) *
Również zagłosowałem ale mam pro¶bę - przypomnij nam po zakończeniu konkursu o fakcie jego zakończenia, drażni mnie, że aby oddać głos muszę udostępnić np. historię swojego zatrudnienia czy e-mail :/ więc po zakończeniu konkursu chciałbym ow± zgodę cofn±ć.

Jasne, jest to irytuj±ce. Głosowanie kończy się 1 lipca. Dzięki za pomoc!
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.