Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Którego lekarza wybrać w Centrum?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
marzenagr
Witam wszystkich!
WŁaŚnie przeprowadziŁam siĘz rodzinkĄ do DG i muszĘwybraĆ jakiegoŚ lekarza i pediatrĘ. Nie wiem Że nie wiem do kogo warto siĘzapisaĆ. NaleŻymy do NZOZ "Centrum"Czy ktoŚ mÓgŁby nam doradziĆ?
Marzena
:)
witamy w DG. Czy pierwsze wrazenia bardzo zle :?: tongue.gif
jesli to ten nzoz na Skibinskiego to tez tam naleze ale akurat nie umiem w tym doradzic
marzenagr
Jak wraŻenia :?:Poza tym Że do Urzedu Pracy zrobiŁam sobie wycieczkĘna pieszo spod Domu Kultury i poszŁam do UrzĘdu Miasta robiĄc koŁo a teraz borykam siĘz biurokracjĄ to.....jest caŁkiem fajnie. Podoba mi siĘŻe mieszkam w centrum i wszĘdzie mogĘdojŚĆ na piechotĘ.
Szkoda Że nie moŻesz mi pomÓc, nie chciaŁabym trafiĆ na jakiegoŚ konowaŁa. Ja bym to przeŻyŁa bo i tam rzadko korzystam z porad lekarzy ale chodzi mi o dziecko.
Ale moŻe za to wiesz w ktÓrej szkole jĘzykowej warto uczyĆ siĘjĘzyka angielskiego
[/list]
Bathurst
SzkoŁa jĘzykowa "Profi-Lingua" w Sosnowcu na Targowej 6 ( ŚcisŁe centrum) - uczyŁem siĘtam angielskiego i muszĘpowiedzieĆ Że jestem zadowolony - moŻliwe Że trafiŁem na dobrĄ nauczycielkĘbiggrin.gif i miaŁem po prostu szczĘŚcie. Pozdrawiam
TeodorMotor
Ja sze chodŻe na Callana (3go Maja u samej gÓry) i sze teŻ chfale...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.