Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: V Muzealny Festyn Historyczny
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
savalas
no większej pierdoły jak przejazd przez miasto tych zdezelowanych gazików to dawno nie widziałem, ale co kto lubi. Jedni wolą telebim i meczyk, drudzy gaziki, szkoda, że Dąbrowa nie daje ludziom wyboru
mawwm
CYTAT(savalas @ nie, 17 cze 2012 - 00:06) *
no większej pierdoły jak przejazd przez miasto tych zdezelowanych gazików to dawno nie widziałem, ale co kto lubi. Jedni wolą telebim i meczyk, drudzy gaziki, szkoda, że Dąbrowa nie daje ludziom wyboru

cóż jeden lubi g...o, a drugi pomarańcze wink.gif
vacu
CYTAT(savalas @ nie, 17 cze 2012 - 00:06) *

Hmm... savalas - głównie narzekasz na wszystko, OK, masz takie prawo, natomiast pisałeś kiedyś, że masz pomysł i coś chciałeś organizować tylko wszyscy są ci wbrew wink.gif No to może byś się podzielił swoim pomysłem na imprezę, która wreszcie wybiła by DG ponad poziom głęboko prowincjonalny? A nóż widelec znajdzie się tu ktoś kto może pomóc, ma znajomości albo coś, ja się kilka razy już prywatnie przekonałem, że na tym forum można się pozytywnie zaskoczyć i można liczyć na ludzi smile2.gif
savalas
wszystko w swoim czasie, wciąż liczę że plany wypalą.

jak nie będzie powodu do narzekań, to narzekać nie będe.
Slyzaba
A ja niemal tradycyjnie będę bronił Muzealnego Festynu. Wybrałem się na niego z synem w sobotę około 16. Frekwencja wcale nie najgorsza, sporo grup rekonstrukcyjnych i oblegany ORDON. Mój trzylatek kilka godzin kręcił się między poszczególnymi stanowiskami a torem. Jak widać - co kto lubi i czego oczekuje, a a z tym trudno dyskutować ;-).

Na następnym Festynie też będziemy smile2.gif

ZMK
Kto jeszszcze nie widział materiał z festynu:

http://www.tvzaglebie.pl/?p=1882
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.