Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wjechał z katalizatorem,wyjechał bez...Myjnia samochodowa w Dąbrowie Górniczej
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Astonmart
Nie uwierzycie co się ostatnio dowiedziałem od kumpla,nie znam jeszcze dokładnie namierów,ale postaram się podac w niedługim czasie dokładny adres.
Jest w dabrowie Górniczej myjnia samochodowa,która opierdziela auta z katalizatorów. laugh.gif
wjeżdzasz na kompleksowe mycie auta,umawiasz sie na odbiór na jakąś tam godzinkę i autko po odbiorze zaczyna dziwny dzwięk wydawać,kolega handlarz przekonał się juz na kilku autach,po sprawdzeniu okazało się że auta nie maja katalizatorów doh (2).gif Wjechały Z wyjechały BEZ. Masakra.
A wiemy wszyscy,ze na katalizatorach jest niezła kasa,no to se chłopcy znalezli sposób.
xMarcinx
Platyna jest w cenie
motonita2002
W którym szpitalu wycinają narządy bez wiedzy pacjenta? Chłopie, nie znasz szczegółów a już kogoś "obsmarowałeś" - żałosne!!
dg+
CYTAT(motonita2002 @ śro, 02 maj 2012 - 18:09) *
W którym szpitalu wycinają narządy bez wiedzy pacjenta? Chłopie, nie znasz szczegółów a już kogoś "obsmarowałeś" - żałosne!!

tak jest żałosne blink.gif
Astonmart
CYTAT(motonita2002 @ śro, 02 maj 2012 - 18:09) *

Żałosnym,by było podanie konkretnego adresu,bez upewnienia się,że jest to prawda,a biorąc pod uwagę wszystkich wypowiedzi na forum to 90% można uznać za żałosne,kierując się Twoim rozumowaniem,bo są to wypowiedzi na temat innych nie znając ich,jednak nie zarzucam im tego bo każdy ma prawo wypowiedzi.
Nie rozumiem tylko, dlaczego Ciebie i kolegę ponizej tak to ruszyło,bo mnie takie informacje przestrzegają i wyczulają na brak uczciwości w dzisiejszych czasach i staram sie być ostrożniejszy,a szczególy są mi znane dokładnie,jeśli uwarzacie że to obsmarowanie to życzę powodzenia w loterii wylosowania myjni samochodowej nie tej o której wspomniałem powyzej,może na nią nie traficie...a jeśli tak,to życzę powodzenia w odbiorze swojego..
motonita2002
Nadal żałosny jest Twój sposób postępowania wpierw piszesz :
CYTAT
Żałosnym,by było podanie konkretnego adresu,bez upewnienia się,że jest to prawda

a kawałek dalej
CYTAT
y,a szczególy są mi znane dokładnie,jeśli uwarzacie że to obsmarowanie to życzę powodzenia w loterii wylosowania myjni samochodowej nie tej o której wspomniałem powyzej,może na nią nie traficie...a jeśli tak,to życzę powodzenia w odbiorze swojego..

przypomina mnie to jednego polskiego WODZA - "wiem, ale nie powiem". Chłopie, albo konkrety albo mitologia tudzież kolejna tzw "Urban Legend" na motywach powieści " Tata, a Marcin powiedział, że jego tata powiedział..."
aston
CYTAT(motonita2002 @ śro, 02 maj 2012 - 19:09) *

Normalnie bym się nie wypowiadał w tym temacie, ale nie mogę czytać jak ktoś tak "od rzeczy pisze" - no co to jest?

Jak to się ma do tematu ?
Kogo niby obsmarował ?

Chyba czytaliśmy inną wypowiedź
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.