Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szkoła pływania dla dzieci - gimnastyka korekcyjna
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Dąbrowiak
Witam

* Po pierwsze potrzebuję namiary na dobrą szkołę pływania(ewentualnie na konkretna osobę, która uczy) dla dzieci 8 i 9 lat. W grę wchodzi tylko Dąbrowa.

* Po drugie jakie macie rozeznanie w gimnastyce korekcyjnej dla dzieci, ze skierowaniem. Chodzi o korekcyjną plus basen. Dostaliśmy skierowanie, ale dopiero od września jest ważne. Konkretnie chodzi o szkoły: Strzemieszyce SP5, Łęknice SP34 lub ZS4, Manhattan SP13 i Morcinka SP29 lub ZS3. W jakich godzinach dzieci mają zajęcia (I i III klasa), jacy opiekunowie, jakie warunki.

Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Dąbrowiak
Proszę pomóżcie!
Czy naprawdę nikt nic nie wie??
77kasia
z nauka płwyania nie pomoge bo tez szukam ale dla malodszych dzieci

a co do korekcyjnej to my chodzimy do SP 20 z kadry jestesmy bardzo zadowoleni, lecz warunki sa takie sobie, a godziny sa rozne wiec trudno okreslic jak bedzie od wrzesnia,
mawwm
znalazłem wizytówkę:
instruktor pływania Joanna Południkiewicz, indywidualna nauka pływania dla dzieci i dorosłych, 601 309 617, poludnikiewicz@yahoo.pl
77kasia
Witam

Mam pytanie czy ktos korzystał z basenu na Sztygarce i wie jaka jest glebokosc bo nie wiem czy mozna tam isc z dzecmi?

domino033
CYTAT(Dąbrowiak @ czw, 19 kwi 2012 - 14:04) *
Proszę pomóżcie!
Czy naprawdę nikt nic nie wie??

http://www.plywanieneptun.com/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.