Jak w temacie - kupię jakąkolwiek sprawną płytę główną z socket 754 (pod Semprona), AGP. Nie jest dla mnie istotna marka, chipset, parametry itd., ma jedynie działać i być jak najtańsza Spaliła się moja stara płyta więc do czasu skompletowania nowego zestawu muszę jakoś dociągnąć więc zależy mi na niepomnażaniu kosztów - a może komuś gdzieś takie cudo zalega na strychu.
Pozdrawiam, vacu
xMarcinx
Mon, 13 Feb 2012 - 18:09
Mam gdzieś MSI K8N Neo na NF3, jednak nie wiem czy sprawna, bo kiedyś dostałem sprzęt do naprawy i mi został - właściciel się utlenił. Na dniach poszukam i przetestuje.
vacu
Mon, 13 Feb 2012 - 19:23
CYTAT(xMarcinx @ pon, 13 lut 2012 - 18:09)
Mam gdzieś MSI K8N Neo na NF3, jednak nie wiem czy sprawna, bo kiedyś dostałem sprzęt do naprawy i mi został - właściciel się utlenił. Na dniach poszukam i przetestuje.
Dzięki, ale już jeden z użytkowników zadeklaroewał chęć pomocy więc póki co nie ma sensu żebyś robił sobie kłopot jak nie wypali to się przypomnę
vacu
Wed, 15 Feb 2012 - 17:02
Dzięki mawwm udało się pozytywnie rozwiązać mój problem, jeszcze raz wielkie dzięki
PS.: mawwm - ja co prawda nie miałem od wczoraj czasu aby ogarnąć temat ale poprosiłem brata - powiedział, że wszystko jest OK
mawwm
Wed, 15 Feb 2012 - 17:26
CYTAT(vacu @ śro, 15 lut 2012 - 19:02)
Dzięki mawwm udało się pozytywnie rozwiązać mój problem, jeszcze raz wielkie dzięki
PS.: mawwm - ja co prawda nie miałem od wczoraj czasu aby ogarnąć temat ale poprosiłem brata - powiedział, że wszystko jest OK
miło mi, niechaj służy (MB) póki potrzebna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.