Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupię płytę główną
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
vacu
Witam,

Jak w temacie - kupię jakąkolwiek sprawną płytę główną z socket 754 (pod Semprona), AGP. Nie jest dla mnie istotna marka, chipset, parametry itd., ma jedynie działać i być jak najtańsza unsure.gif Spaliła się moja stara płyta więc do czasu skompletowania nowego zestawu muszę jakoś dociągnąć więc zależy mi na niepomnażaniu kosztów - a może komuś gdzieś takie cudo zalega na strychu.

Pozdrawiam,
vacu
xMarcinx
Mam gdzieś MSI K8N Neo na NF3, jednak nie wiem czy sprawna, bo kiedyś dostałem sprzęt do naprawy i mi został - właściciel się utlenił. Na dniach poszukam i przetestuje.
vacu
CYTAT(xMarcinx @ pon, 13 lut 2012 - 18:09) *
Mam gdzieś MSI K8N Neo na NF3, jednak nie wiem czy sprawna, bo kiedyś dostałem sprzęt do naprawy i mi został - właściciel się utlenił. Na dniach poszukam i przetestuje.

Dzięki, ale już jeden z użytkowników zadeklaroewał chęć pomocy smile2.gif więc póki co nie ma sensu żebyś robił sobie kłopot wink.gif jak nie wypali to się przypomnę wink.gif
vacu
Dzięki mawwm udało się pozytywnie rozwiązać mój problem, jeszcze raz wielkie dzięki smile2.gif

PS.: mawwm - ja co prawda nie miałem od wczoraj czasu aby ogarnąć temat ale poprosiłem brata - powiedział, że wszystko jest OK smile2.gif
mawwm
CYTAT(vacu @ śro, 15 lut 2012 - 19:02) *
Dzięki mawwm udało się pozytywnie rozwiązać mój problem, jeszcze raz wielkie dzięki smile2.gif

PS.: mawwm - ja co prawda nie miałem od wczoraj czasu aby ogarnąć temat ale poprosiłem brata - powiedział, że wszystko jest OK smile2.gif

miło mi, niechaj służy (MB) póki potrzebna wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.