SIR1ONE
Tue, 19 Jul 2005 - 05:06
Badacze skutkÓw palenia trawy bijĄ na alarm, Że po jej zaŻyciu - zwŁaszcza doustnym - pojawiajĄ siĘobsesyjne stany lĘkowe, halucynacje. Argument "za" zwolennikÓw legalizacji, Że jeszcze nikt przez jaranie nie umarŁ. Fakt, nie odnotowano jeszcze Śmiertelnego przypadku przedawkowania marihuany, ale nikt niestety nie prowadzi statystyk, czy zginĄŁ ktoŚ przez skutki bakania.
8) ja myŚlĘŻe powinno zalegalizowac marihuane jednak jest to moje zdanie wypowiedzcie siĘna ten temat!!gdyŻ jest on godny zauwaŻenia bo dla wielu ludzi palenie to coŚ normalnego i nikt nie da rady z tym walczyc to moŻe siĘpoddac i zezwolic na legalne palenie maruhuany ???????
FreSz
Tue, 19 Jul 2005 - 20:19
Ja zdecydowanei wypowiadam sie za legalizacja marihuany,naukowcy udowodnili iz marihuana w przeciwieĹstwie do kawy czy papierosÓw nie uzaleŻnia!!!

JARAĆ JARAĆ
JESTEM NA TAK
rafi
Sun, 31 Jul 2005 - 19:45
Pogadamy za jakis czas, jak przerzucicie sie na biale. Znam duzo osob, ktore twierdzily ze trawka nie uzaleznia. Moze i nie, ale bardzo latwo potem o nastepny krok. Jestem przeciw legalizacji.
Bathurst
Sun, 31 Jul 2005 - 21:34
Ja teŻ jestem przeciw i zgadzam sie z przedmowca w 100%
SIR1ONE
Mon, 01 Aug 2005 - 03:45
to jest wasze zdanie i szanuje to a co do przechodzenia na biaŁe to mam kolege :wink: ktÓry pali juŻ ponad 2 lata i jakoŚ nie ciĄgnie go do biaŁego ani innego syfu. wedŁug mnie moga palic osoby ktÓre potrafiĄ palic a nie przerzucac siĘna coraz mocniejsze narkotyki i skonczyc w bramie w katowicach i cisnĄc w kabel.niestety tak jest Że ludzie znajĄ kilka osÓb ktÓre tak skoĹczyŁy, dla mnie takie osoby to idioci(chodzi mi o tych co palili i zaczeli cisnac w kabel). i wasze argumenty Że znacie kogoŚ tam nie przekonujĄ mnie za bardzo, bo wiem jak jest i kto potem siĘga po coraz wiĘcej
ja dalej bĘde na TAK
"powtarzam w kÓŁko pal ziÓŁko, pal ziÓŁko"
"czacha ciĘŻka ale jest gitara, uwielbiam ten stan kiedy siĘnajaram"
pozdro 4 all
Velvet
Mon, 08 Aug 2005 - 17:25
bosheee , jest tu juz jeden taki temat: "cieszmy sie" czy jakos tak. Rafi ja tez szanuje inne zdanie na ten temat ale z tym przechodzeniem na biaŁe to po prostu Świadczy Że nie bardzo w temacie jestes...no coz...masz prawo.. ja i moji znajomy palimy juz Łooo chyba z 8 lat i nikt z nas nic mocnego nie wali. Co do legalizacji odpowiedz jest b. prosta: Kazdy dorosŁy obywatel powinien miec prawo kupowac i palic marihuane legalenie- a czemu tak? - BO CHCE I NIKOGO TYM NIE KRZYWDZI
Misiek
Wed, 23 Nov 2005 - 21:02
SadziĆ ... paliĆ ... zalegalizowaĆ ... 8)
ZDECYDOWANE TAK :!:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.