Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Złom" elektroniczny
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
vacu
Witam,

Orientuje się ktoś może gdzie w DG można legalnie wyrzucić złom elektroniczny? Na śmietnik nie wolno, na stronie UM jest lista punktów ale to same... apteki tongue.gif Podejrzewam, że raczej baterie przyjmują może więc niespecjalnie mi się pomykać z kilkunastokilogramowym TV żeby mnie wyśmiali tongue.gif Chyba, że ktoś sprawdził i w tych aptekach faktycznie przyjmują?

PS. Nie jestem pewny czy już o to kiedyś nie pytałem ale nie potrafię znaleźć tongue.gif
bzenek
CYTAT(vacu @ pią, 14 paź 2011 - 19:31) *
Orientuje się ktoś może gdzie w DG można legalnie wyrzucić złom elektroniczny?

Za zupełną darmochę wrzucasz do tego samochodu co to zbiera odpady niebezpieczne.

Harmonogram kursowania masz tu w pdf'ie ----> LINK

Jeździ dość punktualnie.
vacu
CYTAT(bzenek @ pią, 14 paź 2011 - 19:03) *

Za zupełną darmochę wrzucasz do tego samochodu co to zbiera odpady niebezpieczne.

Jeździ dość punktualnie.

Ooo, dzięki wielkie smile2.gif Właśnie słyszałem o nim ale nikt nie był mi w stanie powiedzieć gdzie i kiedy a sam też nie mogłem znaleźć informacji.
Marti
CYTAT(vacu @ pią, 14 paź 2011 - 22:20) *
CYTAT(bzenek @ pią, 14 paź 2011 - 19:03) *

Jeździ dość punktualnie.

Ooo, dzięki wielkie smile2.gif Właśnie słyszałem o nim ale nikt nie był mi w stanie powiedzieć gdzie i kiedy a sam też nie mogłem znaleźć informacji.

A jeszcze prościej napisz co masz do wydania na stronie elektroda.pl może Ty wyrzucasz a komuś się jeszcze może przydać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.