Orientuje się ktoś może gdzie w DG można legalnie wyrzucić złom elektroniczny? Na śmietnik nie wolno, na stronie UM jest lista punktów ale to same... apteki Podejrzewam, że raczej baterie przyjmują może więc niespecjalnie mi się pomykać z kilkunastokilogramowym TV żeby mnie wyśmiali Chyba, że ktoś sprawdził i w tych aptekach faktycznie przyjmują?
PS. Nie jestem pewny czy już o to kiedyś nie pytałem ale nie potrafię znaleźć
bzenek
Fri, 14 Oct 2011 - 20:03
CYTAT(vacu @ pią, 14 paź 2011 - 19:31)
Orientuje się ktoś może gdzie w DG można legalnie wyrzucić złom elektroniczny?
Za zupełną darmochę wrzucasz do tego samochodu co to zbiera odpady niebezpieczne.
Harmonogram kursowania masz tu w pdf'ie ----> LINK
Jeździ dość punktualnie.
vacu
Fri, 14 Oct 2011 - 22:20
CYTAT(bzenek @ pią, 14 paź 2011 - 19:03)
Za zupełną darmochę wrzucasz do tego samochodu co to zbiera odpady niebezpieczne.
Jeździ dość punktualnie.
Ooo, dzięki wielkie Właśnie słyszałem o nim ale nikt nie był mi w stanie powiedzieć gdzie i kiedy a sam też nie mogłem znaleźć informacji.
Marti
Sat, 15 Oct 2011 - 17:56
CYTAT(vacu @ pią, 14 paź 2011 - 22:20)
CYTAT(bzenek @ pią, 14 paź 2011 - 19:03)
Jeździ dość punktualnie.
Ooo, dzięki wielkie Właśnie słyszałem o nim ale nikt nie był mi w stanie powiedzieć gdzie i kiedy a sam też nie mogłem znaleźć informacji.
A jeszcze prościej napisz co masz do wydania na stronie elektroda.pl może Ty wyrzucasz a komuś się jeszcze może przydać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.