Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firma przeprowadzkowa
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Leszek
Możecie jakąś polecić?
Leszek
Jako ciekawostka - pewna firma z Katowic (reklamująca się na swojej stronie przeprowadzkami na terenie Dąbrowy) za sam transport mebli (mniej niż 1 km) zaśpiewała mi 450 zł. Do tego 90 zł za roboczogodzinę każdego z dwóch pracowników, a wiadomo, że przeprowadzka nie trwa krócej niż 2 godziny laugh.gif
Sebastian22
CYTAT(Leszek @ pią, 29 lip 2011 - 17:07) *
Jako ciekawostka - pewna firma z Katowic (reklamująca się na swojej stronie przeprowadzkami na terenie Dąbrowy) za sam transport mebli (mniej niż 1 km) zaśpiewała mi 450 zł. Do tego 90 zł za roboczogodzinę każdego z dwóch pracowników, a wiadomo, że przeprowadzka nie trwa krócej niż 2 godziny laugh.gif

no cóż, najczęściej szuka się w takim wypadku znajomości kto ma jakiegoś dostawczaka i tyle....
xMarcinx
To w zasadzie tyle co wynajęcie dostawczaka, ja np. za VW LT (przedłużony i 2 razy podwyższony) płaciłem 300zł.
Leszek
No, mnie w końcu przeprowadziła ekipa, która robiła mi remont, też za 300 - wyniesienie, przewóz, wniesienie i montaż.
gregol
Bo moja pamięć do twarzy zbyt dobra nie jest.. czy nowe mieszkanie masz w zielonkawym bloku wink.gif
Leszek
Ano laugh.gif
gregol
CYTAT(Leszek @ sob, 30 lip 2011 - 23:35) *
Ano laugh.gif

biggrin.gif no to witam sąsiada!
Sebastian22
haha to tez bliżej mnie tongue.gif
kopiko
Po 2 latach odświeżę temat smile2.gif
Może ktoś polecić jakąś firmę przeprowadzkową?
Reklam wszędzie pełno, ale wiadomo, że sprawdzona ekipa pewniejsza.
ulabrzyduladg88
Ja bym zadzwoniła tutaj: http://www.milotrans.pl/
kopiko
CYTAT(ulabrzyduladg88 @ sob, 03 sie 2013 - 11:47) *
Ja bym zadzwoniła tutaj: http://www.milotrans.pl/

Mam wreszcie internet w nowej lokalizacji, to napiszę, że skorzystaliśmy z usług firmy, która się reklamuje za pomocą pomarańczowych ulotek w okolicach Redenu.
W sumie jesteśmy zadowoleni i z usługi i z ceny. Co ważne, terminy dogodne, nawet na niedzielę można się umówić.

Gwiazdeczka
Witam POLECAM firmę transportową wykonują przeprowadzki oraz małe przewozy
zawsze do pomocy ceny dostępne oraz pracują 7 dni w tygodniu w załączeniu ich ulotka ,
naprawdę POLECAM !!!!

B&B CARS MARCIN BŁACH
570832089
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.