Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dostawy zakupów do domu - www.kangu24.pl
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Pablo82fromDG
Już od najbliższego poniedziałku, 18 lipca rozpoczynamy dostawy zakupów do domów mieszkańców Dąbrowy Górniczej. Zamówienia można składać poprzez strone www.kangu24.pl. Serdecznie zapraszamy.
Mały77
CYTAT(Pablo82fromDG @ nie, 17 lip 2011 - 21:01) *
Już od najbliższego poniedziałku, 18 lipca rozpoczynamy dostawy zakupów do domów mieszkańców Dąbrowy Górniczej. Zamówienia można składać poprzez strone www.kangu24.pl. Serdecznie zapraszamy.

Od dawna czekałem na taką ofertę w Dąbrowie, ale ...
Przy tym poziomie cen i kosztów dostawy myślę, że będzie znikome zainteresowanie. Bo jeżeli na pewno oszczędza się czas, to pieniądze już nie za bardzo.
Przykład - piwo Tyskie puszka - cena w sklepie 3,2 a w osiedlowym sklepie 5 metrów od domu to 2,89.
Ale może dla większości Dąbrowian taka różnica jest do zaakceptowania.
Jednakże z całego serca życzę powodzenia.
vacu
CYTAT(Pablo82fromDG @ nie, 17 lip 2011 - 20:01) *

Fajny pomysł, powodzenia.
Mała uwaga tylko - wydaje mi się, że jakieś rozporządzenie nakłada obowiązek informowania o pochodzeniu pieczywa - u was nie ma takiej informacji. Dobrze byłoby to sprawdzić ale nawet jeżeli nie ma takiego obowiązku to ja bym chciał wiedzieć skąd jest produkt, który zjadam wink.gif
Bartek
CYTAT(Mały77 @ nie, 17 lip 2011 - 20:09) *
Od dawna czekałem na taką ofertę w Dąbrowie, ale ...

Ja od dawna korzystam z marketu Alma, dowóz z Katowic do D.G. bez problemu, a ceny nawet niższe niż np. w Realu w CH Pogoria, oczywiście nie na wszystkie artykułu. Na przykład przytoczone przez Ciebie piwo w Almie też kosztuje 2,89 ;-) Różnice w cenie wobec Kangu24 na np. kawie Jacobs to np. 2zł, przykładów jest masa...

http://alma24.pl/produkt/65176829/kawa-jac...o-mielona-250-g
http://www.kangu24.pl/index.php?route=prod...roduct_id=11603
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.