Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam "kafelkarza"
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
vacu
Witam,

Szukam solidnego "kafelkarza" (glazurnika?) do wykafelkowania łazienki (i więcej jak się sprawdzi). /najlepiej jakby był dobry i tani rolleyes.gif ale zależy mi głównie żeby był dobry wink.gif Ktoś kogoś może polecić?
dutch
CYTAT(vacu @ nie, 15 maj 2011 - 21:27) *
Witam,

Szukam solidnego "kafelkarza" (glazurnika?) do wykafelkowania łazienki (i więcej jak się sprawdzi). /najlepiej jakby był dobry i tani rolleyes.gif ale zależy mi głównie żeby był dobry wink.gif Ktoś kogoś może polecić?

Niestety, po moich doświadczeniach z fachowcami tej branży nie moge ci nikogo solidnego poradzic.

Mogę natomiast zdecydowanie odradzic ci tzw firme remontową intermarbud/interkonbud marcin konopka z Sosnowca.

Ten parch ostro sie reklamuje, m.in. w marketach budowlanych (castorama) a jedyne z czego słynie to fuszerka i okradanie klientów oraz zatrudnianych pracowników.

vacu
CYTAT(dutch @ pon, 16 maj 2011 - 14:30) *
CYTAT(vacu @ nie, 15 maj 2011 - 21:27) *
Witam,

Niestety, po moich doświadczeniach z fachowcami tej branży nie moge ci nikogo solidnego poradzic.

Mogę natomiast zdecydowanie odradzic ci tzw firme remontową intermarbud/interkonbud marcin konopka z Sosnowca.

Ten parch ostro sie reklamuje, m.in. w marketach budowlanych (castorama) a jedyne z czego słynie to fuszerka i okradanie klientów oraz zatrudnianych pracowników.

Dzięki i za to, wiem, że dobry fachowiec nie potrzebuje się reklamować dlatego szukam z polecenia... Niestety większość znajomych ma raczej złe doświadczenia sad.gif Niestety teraz wszyscy "studiują" i nie ma kogo porządnej roboty nauczyć sad.gif
Reaper
Ja mogę polecić Pana Pawła Krzewińskiego ( http://www.pkt.pl/s/sosnowiec/100411326/krzewinski.html ). W porównaniu do poprzednich fachowców co robili łazienkę, temu panu przedpokój wyszedł bardzo ładnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.