Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Huta Katowice - przewozy robotnicze [rozkład] ?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
NeoKs
Witam czy ktoś wie w jakich godzinach jeżdżą prywatne przewozy robotnicze do Huty Katowice i ile kosztuje przejazd ? Posiada może ktoś dokładny rozkład jazdy tych przewoźników ?
Z góry dziękuję za każdą pomoc !
NeoKs
Potrafi ktoś pomóc ?
Szronek
Jak mniemam chodzi Ci pewnie o dojazd z Mydlic,jest przewoz kosztuje 1,50 odjezdza bodajze z okolic szpitala, o ktorej dokładnie nie wiem ale na Manhattanie jest ok 5.10,biało-niebieski autosan z tabliczka huta bankowa-huta katowice. Jest jeszcze mały busik za 2 zl jezdzacy bodajze z Legionow
NeoKs
A jak z innymi godzinami i powrotami (droga z HK) ? A ten przewozy odjeżdżają też z Huty Bankowej ?
Master
a normalnym autobusem sie nie da ?? lub tramwajem ?? to chyba prostsze
Szronek
Duzy przewoz sadzac po tabliczce pewnie jedzie kolo HB,spod huty odjezdza ok 14.15 22.15 i 6.15 wieczorem i nad ranem dojazd do Manhattanu zajmuje mu ok 8-10 minut natomiast po 14ej ze względu na korki pod huta nawet ok 20.
NeoKs
CYTAT(NeoKs @ czw, 31 mar 2011 - 18:52) *
A jak z innymi godzinami i powrotami (droga z HK) ? A ten przewozy odjeżdżają też z Huty Bankowej ?

Może prostsze, ale droższe i nie opłacalne (po co mam płacić 2,60 zł w 1 stronę jak mogę zapłacić za przewóz 1,50 zł czy 2 zł) wink.gif
NeoKs
Zna ktoś jakąś dokładną rozpiskę ?
Dave
Namierz kiedyś ten przewóz (stary Autosan H9-21 ale z duszą ;-) ), jak będzie jechał na albo z z huty i zapytaj kierowcy smile2.gif Tak jak ktoś pisał, spod Huty Bankowej (a teraz chyba już jeździ z Mydlic też), odjeżdża regularnie przed zmianami: ok 5:15, 13:15 i 21:15 w stronę huty Katowice.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.