Colo
Tue, 08 Mar 2011 - 19:19
Memoriał odbędzie się w Dąbrowie i prawdopodobnie zawitają do nas Brazylijki i Rosjanki (fajnie by było)
Link
Mały77
Tue, 08 Mar 2011 - 21:44
CYTAT(Colo @ wto, 08 mar 2011 - 19:19)

Memoriał odbędzie się w Dąbrowie i prawdopodobnie zawitają do nas Brazylijki i Rosjanki (fajnie by było)
LinkNo to ekstra - tylko nie można dać plamy
Macka
Wed, 09 Mar 2011 - 18:53
Osoby, które były w zeszłym roku widziały jak wyglądał doping a raczej synchronizacja go z prowadzącym impreze spikerem. Mam nadzieje, że w tym roku będzie lepiej.
Im bliżej Memoriału tym będzie więcej informacji, ale zapewne będziemy chcieli zrobić tak jak rok temu, czyli kibice dopingujący w jednym miejscu.
szer
Wed, 09 Mar 2011 - 19:09
Już widzę doping na naszej hali ze spikerem i gościem od muzyki -.-
Macka
Wed, 09 Mar 2011 - 19:23
Jeszcze nie wiadomo kto będzie prowadził Memoriał, możliwe, że Magiera & Kułaga (tak jak prawie większość spotkań kadry), albo para DJ z Łodzi. Z panami z Łodzi nie dogadalismy się, ale łatwiej na pewno będzie z Magiera i Kułagą (zaczątki współpracy mieliśmy na WGP w Gdyni). Jest sporo czasu do Memoriału, można wiele ciekawych rzeczy przygotować
Człowiek
Tue, 22 Mar 2011 - 19:28
Organizatorem nie jest ani hala "Centrum" ani CSiR ani MKS, a więc nie od Nas zależy kto będzie prowadził decydują o tym organizatorzy. A sam fakt że impreza odbędzie u Nas w mieście jest dla mnie szokiem ale i miłą niespodzianką. Szkoda że nie w spodku bo tam było po ok 15 tyś a u Nas będzie po 3 tyś więc jest ogromna różnica... Widocznie organizatorzy mieli powód aby przenieść imprezę ze Spodka, tam była atmosfera tam było pełno atrakcji poza boiskowych... Była scena na występy artystów u Nas tego nie wyobrażam sobie gdzie by to miało być zlokalizowane... No ale zobaczymy jak to będzie do września daleka droga
Macka
Wed, 23 Mar 2011 - 17:51
Scena ma być ustawiona przed halą, więc jakieś koncerty będą. Odnośnie imprez towarzyszących też cos będzie, ale co dokładnie to chyba nie zostało jeszcze ustalone.
Myślę, że z czasem będzie wiadomo co raz więcej.
Człowiek ale tutaj na forum są osoby, które mają coś wspólnego z organizacją, więc da się kilka rzeczy na pewno załatwić
szer
Fri, 03 Jun 2011 - 15:06
CYTAT
Obsada III Memoriału Agaty Mróz-OlszewskiejTrwają przygotowania do , który odbędzie się w dniach 9-11 września w Dąbrowie Górniczej. Jak dowiedziała się redakcja, w imprezie wezmą udział kobiece siatkarskie reprezentacje:
Chorwacji, Rosji, Słowacji i Polski.
Podczas ostatniej sesji Rady Miejskiej Robert Koćma, doradca prezydenta Dąbrowy Górniczej, zapewniał, że całkowity koszt organizacji Memoriału dla Dąbrowy Górniczej zamknie się w kwocie 120 tys. zł. – Ta impreza to wyróżnienie i olbrzymia promocja dla miasta. Zabiegały o nią Łódź, Wrocław i Gdańsk. Całkowity koszt jej organizacji to ok. miliona złotych – wyliczał prezydencki doradca.
Źródło:
Siatkówka w Obiektywie
Colo
Sat, 04 Jun 2011 - 18:45
Szkoda ,że nie potwierdziło się to z Brazylią ale będą Rosjanki też ciekawie
szer
Sat, 04 Jun 2011 - 22:13
Reprezentacja Rosji ponownie w DG
wozo
Sun, 07 Aug 2011 - 23:37
Wiadomo już coś na temat biletów na III Memoriał Agaty Mróz-Olszewskiej? Do imprezy został już tylko miesiąc...
Colo
Mon, 08 Aug 2011 - 08:54
Człowiek
Thu, 18 Aug 2011 - 16:47
Dostępne są już bilety oraz karnety na III Memoriał Agaty Mróz-Olszewskiej
Bilety III Memoriał Agaty Mróz-Olszewskiej Bilety w cenie 30 i 40 zł na każdy dzień
Karnet na III Memoriał Agaty Mróz-Olszewskiej Karnet w cenie 75 i 100 zł na 3 dni
Macka
Thu, 18 Aug 2011 - 21:08
Wstrzymajcie się z zakupem biletów na razie. Jesteśmy na etapie rozmów,żeby wydzielony był sektor dla aktywnie dopingujących kibiców, tak jak to było rok temu w Spodku.
Najlepiej jak decyzyjna osoba u Was się ze mną skontaktuje, nawet przez to forum.
Bartek BKS
Thu, 18 Aug 2011 - 21:25
Trwają jeszcze rozmowy, jednak organizator coś wspominał o biletach dla nas. Tak jak przed rokiem w zamian za doping i oprawę dostaniemy wejściówki. Na II Memoriale było to 50 biletów i tak samo powinno być teraz.
Tak jak napisała Macka. Nie kupujcie biletów. Niech osoba decyzyjna od Was zrobi dokładną listę, kto będzie i w który dzień. My (BKS Bielsko) też się spiszemy. Dołączymy kibiców z innych drużyn, którzy przyjadą i będzie całość.
Gdy będzie wiadomo coś więcej co z biletami to damy tutaj znać.
Kamil_
Thu, 18 Aug 2011 - 22:12
Czołem

@ Bartek: Tak się składa, że dzisiaj gadałem z Arkiem w sprawie memoriału ;-)
@ Macka: Odezwałem się już do Ciebie na fb ;-)
Jeśli macie pytania w sprawie oprawy to PW, bo temat bierzemy na siebie.
Macka
Thu, 18 Aug 2011 - 22:16
Szybka reakcja jest, także jest dobrze
Kamil jesteśmy w kontakcie

róbcie listę. Jak macie jakieś KK zaprzyjaźnione to informujcie ich tym,że ponownie organizujemy się na Memoriał, im nas więcej tym lepiej.
wozo
Fri, 19 Aug 2011 - 00:10
Oby Wam tylko biletów nie brakło bo hala mała a zainteresowanie duże. Ja już swój karnet na całą imprezę kupiłem…Wydaje mi się, że szybko się wejściówki rozejdą.
Bartek BKS
Fri, 19 Aug 2011 - 11:30
Niestety mam złą wiadomość. Przed chwilą dostałem telefon: organizator Memoriału nie przewidział dla nas biletów
Znajdą się wejściówki dla sponsorów, "VIP-ów", dzieciaków ze szkół a reszta trafia do otwartej sprzedaży. Jedynie jeśli ze sprzedaży by zostały to wtedy mamy szansę. Ale nie ma co na to liczyć, bo zainteresowanie będzie pewnie spore.
Tak więc musimy liczyć na siebie i na własne portfele. Pewnie w jakiś sposób odbije się to na liczbie osób, szczególnie młodych, ale mam nadzieję, że mimo to kupimy bilety razem na sektorze i będziemy prowadzić doping.
Ogarnijcie, który sektor będzie najlepszy i tam będziemy kupować bilety.
EDIT.
Jest jakaś szansa na bilety, ale to nic pewnego, coś może być wiadomo za tydzień, a pula pewnie nie będzie większa niż 10 biletów na dzień. Tak więc kupujemy sami a jak coś dadzą to pomyślimy i rozdzielimy.
Kamil_
Sun, 21 Aug 2011 - 23:18
Proponuję kupować bilety na sektor F! To jest ten sektor, gdzie zazwyczaj są u nas kibice przyjezdni. Naszym zdaniem należy skupić się na 3 dniu Memoriału, kiedy to Polska spotyka się z Rosją.
Colo
Mon, 22 Aug 2011 - 12:42
CYTAT(Kamil_ @ nie, 21 sie 2011 - 23:18)

Proponuję kupować bilety na sektor F! To jest ten sektor, gdzie zazwyczaj są u nas kibice przyjezdni. Naszym zdaniem należy skupić się na 3 dniu Memoriału, kiedy to Polska spotyka się z Rosją.
Na ten sektor nie ma miejsc , pewnie dla VIP-ów
Kamil_
Mon, 22 Aug 2011 - 13:31
Zabiegany jestem ostatnio.
W takim razie na S!
Zibar
Thu, 25 Aug 2011 - 07:17
wozo
Sun, 28 Aug 2011 - 05:00
Był już podawany dawno link do programu imprezy:)
Została już końcówka biletów więc jak ktoś jeszcze nie kupił to radzę się śpieszyć.
marcin0
Sun, 28 Aug 2011 - 12:16
Witam wybieram się na meczyk ,w sumie pierwszy raz i mam kilka pytań ile trzeba być wcześniej przed meczem żeby spokojnie wejść i zająć miejsce , jak z parkingiem widzicie sprawę będzie szansa żeby zaparkować koło nemo ? gdzie indziej jeśli nie tam ? jestem z poza Dąbrowy , można na mecz wnosić aparat fotograficzny , napoje ? Które z jeszcze dostępnych miejsc wydaja się najlepsze , jaki sektor .
szer
Sun, 28 Aug 2011 - 13:13
Bilety są przypisane do miejsc, więc nikt Ci nie powinien zając miejsca. Jak zajmie to zagadasz do ochroniarza. Z pół godziny wcześniej spokojnie można być. Co do parkingu - przed halą jest, ale będzie pewnie cały zawalony, jest koło Nemo i może uda się zaparkować. Zależy jak dużo ludzi będzie, ale pewnie całkiem sporo.
Aparat można wnosić, tak jak kamerę. Co do napoi to nie wiem jaka ochrona będzie. Jak ta co na meczach ligowych to tylko butelki plastikowe do 0,5l można wnosić. Jak inna to nie wiem.
marcin0
Tue, 30 Aug 2011 - 14:47
dżoplin
Wed, 31 Aug 2011 - 21:25
marcin0
Fri, 02 Sep 2011 - 11:49
Witam odebrałem dziś bilecik na sobotę 10.09 i podane są dwa mecze
11.00 Rosja - Chorwacja
14.00 Polska - Słowacja
I w związku z tym dwa pytania jak rozumię bilet jest na cały dzień i upoważnia do wstępu na oba mecze w związku z tym czy w przerwie między meczami albo w innym momencie halę mozna normalnie opuścić i potem wrócić ?i jakie mecze są rozgrywane w sobotę bo niektóre żródła podają tak
http://dabrowagornicza.naszemiasto.pl/arty...CFcSCDgodeSiw1ga inne tak
http://www.s-w-o.pl/index.php/terminarz-ii...szewskiej-2011/
Człowiek
Fri, 02 Sep 2011 - 14:14
Sobota 10 września 2011r.11.00 - Rosja - Słowacja
14.00 - Polska - Chorwacja
Informacja ze strony
Memoriału
marcin0
Fri, 02 Sep 2011 - 16:57
A NA BILECIE KTÓRY DZISIAJ DOSTAŁEM JEST
10.09
11.00 ROSJA-CHORWACJA
14.00 POLSKA-SŁOWACJA
szer
Mon, 05 Sep 2011 - 10:59
Mecze są tak jak na stronie Memoriału tj.:
CYTAT
Piątek 9 września 2011r.
17.00 - Chorwacja - Rosja
20.00 - Polska - Słowacja
Sobota 10 września 2011r.
11.00 - Rosja - Słowacja
14.00 - Polska - Chorwacja
Niedziela 11 września 2011r.
11.00 - Chorwacja - Słowacja
14.00 - Polska - Rosja
Potwierdzone u organizatora.
marcin0
Mon, 05 Sep 2011 - 17:44
Zgadza się , żle są drukowane bilety , cóż mam nadzieję że nie będzie z tego powodu jakiś problemów z wejściem
Grzesko
Fri, 09 Sep 2011 - 11:49
Gdzie można jeszcze karnet kupic? Tylko na necie?
Człowiek
Fri, 09 Sep 2011 - 13:18
CYTAT(Grzesko @ pią, 09 wrz 2011 - 11:49)

Gdzie można jeszcze karnet kupic? Tylko na necie?
Na necie już nie kupisz

"Bilety już tylko w punktach sprzedaży!" czyli jeśli zostały to w kasie hali "Centrum" będą
janosikdg
Fri, 09 Sep 2011 - 23:16
Sprzedam bilet na Memoriał . Na jutro 10 września. Cena 10zł. Odbiór przed 11 przed halą.
jak coś to 505-805-345
Mały77
Sat, 10 Sep 2011 - 06:35
Ogólnie po wczorajszych meczach widać, że zapowiada się ciekawy turniej. Troszkę mało ludzi było jak na tak dobrze obsadzony turniej, ale to może ze względu, że to był piątek i rywal naszych dziewczyn słaby. Mam nadzieję, że dzisiaj i jutro hala już będzie cała biało-czerwona

.
Aha - i jeszcze jedno mi się rzuciło w oczy - widzieliście jak wygląda Matea? W porównaniu z Mateą z okresu gry w Dąbrowie szczuplejsza chyba o kilka kilogramów!!! Czyżby w nowym klubie sztab trenerski dokonał czegoś czego u nas się nie udało? Pozdrowienia dla trenera Kawki
dg 31
Sat, 10 Sep 2011 - 10:24
Sprzedam 1 wejściówkę na jutrzejszy 11-09-2011r mecz Polska-Rosja -Memoriał Agaty Mróz.Mecz o godz 14stej.
marcin0
Sat, 10 Sep 2011 - 11:17
są szansę na wolne miejsca parkingowe koło koło nemo ? jeśli nie to gdzie szukać ?
Mały77
Sat, 10 Sep 2011 - 11:37
CYTAT(marcin0 @ sob, 10 wrz 2011 - 11:17)

są szansę na wolne miejsca parkingowe koło koło nemo ? jeśli nie to gdzie szukać ?
Powiem tak - wczoraj było luźno. Chociaż przed halą parking jest w remoncie, ale wczoraj był luz. Nie wiem jak będzie dzisiaj bo ludzi może być więcej, ale myślę, że ok. 13 powinno być luźno (przynajmniej ja tak się wybieram

)
Kamil_
Sat, 10 Sep 2011 - 12:06
CYTAT(marcin0 @ sob, 10 wrz 2011 - 10:17)

Stań pod Pogorią i się przespaceruj

Pogoda coraz lepsza więc warto!
Hej Polska gol ;-)
Kamil_
Sat, 10 Sep 2011 - 19:12
Dzisiaj ochroniarz grozi mi, że wyniesie mnie z meczu bo się krzywo patrzę

Szkoda, że ochrona łamie prawo i nie ma w widocznych miejscach identyfikatorów. Gdy pytam o to, już nie są tacy cwani i nie wiedzą nawet gdzie jest ich kierownik ;-)
marcin0
Tue, 13 Sep 2011 - 12:28
Pierwszy raz byłem na meczu siatkarskim w sobotę z Chorwacją - super sprawa atmosfera i w ogóle zobaczyć dziewczyny które oglądałem do tej pory tylko w telewizji , duże wrażenie , tak mi się spodobało że byłem też w niedzielę na spotkaniu z Rosją chociaż wczęśniej nie planowałem , a jak wgląda atmosfera , otoczka na meczach ligowych MKS , z czołowymi ekipami w kraju Muszynianką , Treflem , Aluprofem można porównać z tymi z memoriału czy to już całkiem inna bajka ?
Mały77
Tue, 13 Sep 2011 - 15:26
CYTAT(marcin0 @ wto, 13 wrz 2011 - 12:28)

Pierwszy raz byłem na meczu siatkarskim w sobotę z Chorwacją - super sprawa atmosfera i w ogóle zobaczyć dziewczyny które oglądałem do tej pory tylko w telewizji , duże wrażenie , tak mi się spodobało że byłem też w niedzielę na spotkaniu z Rosją chociaż wczęśniej nie planowałem , a jak wgląda atmosfera , otoczka na meczach ligowych MKS , z czołowymi ekipami w kraju Muszynianką , Treflem , Aluprofem można porównać z tymi z memoriału czy to już całkiem inna bajka ?
Powiem tak - atmosfera na każdym meczu jest podobna - czy to gramy z AZS Białystok czy z Treflem - oczywiście na szlagierowych meczach jest zdecydowanie więcej ludzi, ale atmosfera taka sama
checkin
Tue, 13 Sep 2011 - 18:03
Fotki ze wszystkich meczów III Memoriału Agaty Mróz-Olszewskiej w
galerii.
Do Marcin0:
W galerii znajdziesz fotki siatkarek, kibiców w czasie meczów i filmiki Yasha, na których można zobaczyć (namiastkę

atmosfery panującej w hali Centrum.
Zibar
Wed, 14 Sep 2011 - 09:26
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.