Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cenzura na oficjalnej stronie MKS!!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
tomekl80
Witam

Nie wiem, czy ktoś z Was zarejestrował się na stronie www.mks.dabrowa.pl i kiedykolwiek wpisał komentarz do jakiegoś artykułu? Umieściłem już dwa pod artykułem o meczu z Rumią lekko krytykujący i wskazujący na to, że nie powinniśmy przegrać z Rumią nawet jednego seta! Dwa komentarze wysłane i za każdym razem komentarz nie umieszczony! Nie wiem, co tam za pajac jest moderatorem, ale dla mnie to KAPO!
Slyzaba
Jeśli strona jest moderowana to w jakimś celu...
A może akurat Admin zrobił sobie dwa dni wolnego? A może robi to tylko w wolnej chwili? Przyczyn może być dużo - czy warto od razu kogoś nazywać Pajacem?
tomekl80
CYTAT(Slyzaba @ pon, 07 mar 2011 - 22:43) *
Jeśli strona jest moderowana to w jakimś celu...
A może akurat Admin zrobił sobie dwa dni wolnego? A może robi to tylko w wolnej chwili? Przyczyn może być dużo - czy warto od razu kogoś nazywać Pajacem?

Proszę cię smile2.gif. Naprawdę jesteś taki naiwny wink.gif? Nigdy nie uwierzę, że prowadzenie strony MKS ktoś robi charytatywnie biggrin.gif. Po prostu jest złośliwy i tyle.
Mariuszek_
Nie możemy przegrać seta z Rumią ? A to dlaczego ?
Czy dziewczyny to są roboty do wygrywania ?
Graj sobie co 3 dni mecz..
A zresztą..

PS. Pogadaj z Bjoergen i spółką i załatw naszym dziewczynom coś na astmę. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ugf
CYTAT
Nigdy nie uwierzę, że prowadzenie strony MKS ktoś robi charytatywnie

Czasem można się mocno zdziwić jak się wydaje takie opinie. I strony nie prowadzi jedna osoba.
jacky6
CYTAT(Ugf @ śro, 09 mar 2011 - 23:26) *
CYTAT
Nigdy nie uwierzę, że prowadzenie strony MKS ktoś robi charytatywnie

Czasem można się mocno zdziwić jak się wydaje takie opinie. I strony nie prowadzi jedna osoba.

dlaczego w ilustracji do postu jest jeszcze była już zawodniczka MKSu - Kasia Gajgał ?
Ugf
To nie ilustracja do postu, a mój podpis w formie bannera, którego nie zmieniłam od poprzedniego sezonu, bo mi się nie chciało. Ot.
Szczepan
Pisałem głupoty i czasami żałuję,
ale Mody mnie uprzedzają i to usuwają.

I jest OK.
Przepraszam Moderatorów, a do wiadomości forumowiczów napisany post może wylądować w innym temacie.
Adekwatnym do wypowiedzi.

I to samo tyczy się strony oficjalnej.
"Głupoty = cenzura"

Pozdrawiam Wszystkich kibiców.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.