Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nocleg w zamian za... :)
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
eamore88
Witaj, studiuje zaocznie w Waszym pięknym mieście i niestety tak się złożyło, że nie mam gdzie się podziać pomiędzy weekendem smile2.gif mam 23 lata, 173 cm, przystojny brunet. Jeśli mieszkasz sama i potrzebujesz dobrego towarzystwa - nie krępuj się i napisz - jeśli mieszkasz z koleżankami - tym lepiej wink.gif

W zamian za nocleg i ciepłą herbatę postaram się zrewanżować - nie pożałujesz :*..

Czekam na odzew, wierzę że ktoś się znajdzie, pozdrawiam.

Adam
eamore88@o2.pl
Adams
powodzenia,
ale portal randkowy to to nie jest, poza tym na Kościuszki masz Hotelik Centrum.
Leszek
Może chłopak ma na myśli naprawy, remonty itp. , a Ty zaraz kosmate skojarzenia laugh.gif

Ps. Tak, widzę jaki ma nick, ale mi się nudzi wink.gif
kamillll
nie wierze wink.gif
KJS
na dworcu pkp mógłby spać, ale go zamknęli ;/

popytaj na łącznej - tam jest najgościnniejsza dzielnica w mieście wink.gif
sowa
a remonty wykonujesz? no wiesz.. w zamian za nocleg i herbatkę tongue.gif
Sardynka16
CYTAT(eamore88 @ śro, 12 sty 2011 - 23:07) *
Witaj, studiuje zaocznie w Waszym pięknym mieście i niestety tak się złożyło, że nie mam gdzie się podziać pomiędzy weekendem smile2.gif mam 23 lata, 173 cm, przystojny brunet. Jeśli mieszkasz sama i potrzebujesz dobrego towarzystwa - nie krępuj się i napisz - jeśli mieszkasz z koleżankami - tym lepiej wink.gif

W zamian za nocleg i ciepłą herbatę postaram się zrewanżować - nie pożałujesz :*..

Adam
eamore88@o2.pl

Ja bym tu zaproponowała agencje towarzyską wink.gif
Teddy Bear
CYTAT(Sardynka16 @ wto, 18 sty 2011 - 19:47) *
CYTAT(eamore88 @ śro, 12 sty 2011 - 23:07) *

Adam
eamore88@o2.pl

Ja bym tu zaproponowała agencje towarzyską wink.gif

My tu gadu gadu a mail eamore już pęka w szwach biggrin.gif. Niezła akcja na tym forum biggrin.gif:D:D.
dżoplin
"popytaj na łącznej - tam jest najgościnniejsza dzielnica w mieście wink.gif"

dobre, dobre tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.