Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Domki na pogorii
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
pikunik
Heloo, wink.gif
Orientujecie sie moze gdzie dokladnie mozna wynajac jakis domek na pogorii na sylwestra i ile by to mniej wiecej kosztowalo? Milo by bylo gdyby taki domek mial jeszcze jakies ogrzewanie, ;p

Pozdrawiam,
Rysiu_dg
Domek chyba 300 złotych. Ogrzewanie: piecyk na butle z gazem 50 zł - trzeba iść z butlą od właścicieli i napełnić przy drodze, w punkcie. Plus do tego jakaś kaucja. Tak było 2 lata temu.
Pantas
Ile tam ludzi do takiego domku wchodzi?
Master
Jak ja pamietam to domek kosztował okolo 150
pikunik
CYTAT(Master @ wto, 09 lis 2010 - 16:31) *
Jak ja pamietam to domek kosztował okolo 150

gdzie dokladnie? ;>
Rysiu_dg
Łóżek jest z 6, ale wiesz biggrin.gif
bombowiec
CYTAT(pikunik @ pon, 08 lis 2010 - 14:19) *
Heloo, wink.gif
Orientujecie sie moze gdzie dokladnie mozna wynajac jakis domek na pogorii na sylwestra i ile by to mniej wiecej kosztowalo? Milo by bylo gdyby taki domek mial jeszcze jakies ogrzewanie, ;p

Pozdrawiam,

Catamaran 300,00 za dobę cały domek.ogrzewanie , aneks kuchenny ,6 łóżek cena z maja 2010 r
pikunik
a to extra,
a te lozka sa 2os? bo na sylwka ma zamiar isc jakies 15 osob
bombowiec
CYTAT(pikunik @ śro, 10 lis 2010 - 12:36) *
a to extra,
a te lozka sa 2os? bo na sylwka ma zamiar isc jakies 15 osob

http://www.catamaran.pl
pikunik
no widzialam juz ta stronke,

a ma ktos jeszcze jakies inne propozycje?
bo na impreze dla malolatow taki ekskluzywny domek raczej sie nie nadaje..;p
Beica
W Atolu, który jest kawałek dalej niż Catamaran domek kosztował ok.300zł (cena z października 2009). W tym największym na wprost bramy była duża ilość ławek, stolików, odpowiednia na taką imprezę, więc spokojnie 15osób tam się zmieści. Były także 2 sanitariaty oraz lodówka, to chyba wystarczająco dla małolatów ;D
pikunik
nie ma strony internetowej, -,-
hm..na dworze raczej nie zamierzamy siedziec, ;d
cos czuje, ze chyba bede musiala sie wybrac na pogorie ze znajomymi i tam poszukac bo na internecie raczej nic nie znajde,
Beica
A czy ja napisałem, że są one na dworze? Chyba nie..
Co do strony internetowej wystarczy poszukać w googlach, numer telefonu jest podany więc można spróbować się skontaktować.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.