Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Migotka-urocza kotecza szuka domu w D.G
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
zizi
Urodziła się i wychowała na podwórku. Cudem przeżyła w miejscu, gdzie zagrażały jej nieprzyjazne psy. sad.gif Dzięki wielkiemu sercu pewnej Dużej znalazła schronienie przed zimnem i niebezpieczeństwem.
Niestety Duża nie może zabrać jej do mieszkania. Kicia przebywa w piwnicy. Bezpieczna, ale samotna. Bez rąk do głaskania, bez kolan na których tak słodko jest mruczeć - bez ludzi, takich tylko dla siebie. Na zawsze.
Spójrzcie na ten malowany pyszczekPomyślcie jak miło byłoby mieć u boku takie mruczące cudo w długie jesienne wieczory smile2.gif Kicia jest puchata i garnie się do ludzi. Kto da dom i serce malutkiej trikolorce? rolleyes.gif
Zobaczcie jak biegnie na spotkanie Dużej:
http://www.youtube.com/watch?v=AN5oGODLB20

kontakt na priv lub bastet78@tlen.pl

W obrębie Dąbrowy Górniczej możliwy transport.
Warunkiem wzięcia kotka pod dach jest podpisanie UMOWY ADOPCYJNEJ.

zizi
Kotka ma już dom smile2.gif))
666V
Bardzo się cieszę:) miła wiadomość z samego rana w poniedziałek!! chociaż mam już kota w domu prawie się na Migotke "skusiłem", powodzenia, nowi właściciele napewno nie pożałują!
zizi
Ja też się cieszę,mimo że sobie popłakałam,ale malusia ma dom przed zimą i widać odpowiedzialne osoby smile2.gif

A to fotka jeszcze u mnie:
Reaper
Gdyby ktoś jeszcze chciał przygarnąć małą kotkę to ma szansę.

Pojawiła się na osiedlu ok tygodnia temu. Widać, że jest młoda, nie boi się ludzi ("przytulaśna") ani psów (podczas dokarmiania odgania wszystkie psy w promieniu kilkudziesięciu metrów wink.gif ). Jak tylko jej zrobię zdjęcie to wrzucę na forum.

Kotkę oczywiście mogę dowieźć (DG i okolice).

zizi
Najlepiej kotce zrobić ogłoszenia,w przypadku mojej się to sprawdziło.

FB http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=15...event_invites=0

http://katowice.szerlok.pl/oferta/koteczka...cza-ID3Fl1.html

Reaper
Dziękuję za zamieszczenie ogłoszeń w innych serwisach smile2.gif Wiszę kawę wink.gif

Chanel, bo tak została ochrzczona kotka, była dzisiaj u weterynarza i w Fundacji For Animals.

Fundacja:
Kotka może zostać przyjęta do domu tymczasowego za ok tydzień (zwolni się miejsce). Całe leczenie przed adopcją (nie wiem jak jest po adopcji) jest fundowane przez Fundację.

Od weterynarza:
Kotka ma ok 2 lat, waży 3.9kg. Dostała pierwszą tabletkę na robaki i krople w celu wyleczenia uszu. Zaraz na początku listopada planowany jest "zabieg", gdyż kotka jest w początkowej fazie ciąży.

Z mojej strony:
Chanel jest tymczasowo u mnie, lecz - nie ukrywam - nie jest to dla mnie zbyt komfortowe (2 pokoje + pies i kot, teraz już 2 koty). Gdyby ktoś miał chęci i możliwość zaopiekowanie się kotką, przynajmniej do czasu oddania jej do domu tymczasowego, byłbym wdzięczny. Załatwię transport, pokarm i co trzeba będzie.
zizi
CYTAT(Reaper @ wto, 26 paź 2010 - 14:49) *
Dziękuję za zamieszczenie ogłoszeń w innych serwisach smile2.gif Wiszę kawę wink.gif Chanel, bo tak została ochrzczona kotka, była dzisiaj u weterynarza i w Fundacji For Animals.Fundacja:Kotka może zostać przyjęta do domu tymczasowego za ok tydzień (zwolni się miejsce). Całe leczenie przed adopcją (nie wiem jak jest po adopcji) jest fundowane przez Fundację.Od weterynarza:Kotka ma ok 2 lat, waży 3.9kg. Dostała pierwszą tabletkę na robaki i krople w celu wyleczenia uszu. Zaraz na początku listopada planowany jest "zabieg", gdyż kotka jest w początkowej fazie ciąży. Z mojej strony:Chanel jest tymczasowo u mnie, lecz - nie ukrywam - nie jest to dla mnie zbyt komfortowe (2 pokoje + pies i kot, teraz już 2 koty). Gdyby ktoś miał chęci i możliwość zaopiekowanie się kotką, przynajmniej do czasu oddania jej do domu tymczasowego, byłbym wdzięczny. Załatwię transport, pokarm i co trzeba będzie.
Kotę ogłaszam,więc myślę że znajdzie się z czasem domek. Sama ost. mialam na domu 2 swoje koty + tymczasika Migotkę. A masz może więcej fotek Chanel? :-)Jkabyś miał ochotę dołączyć się do wątku na miau.pl http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&...585997#p6585997smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.