Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bankomat niskie nominały
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
xMarcinx
Zna ktoś bankomat w DG gdzie można wypłacić niskie nominały np 20zł bądź 10zł?
Leszek
Dziesięciozłotówek w bankomacie już chyba nigdzie w Polsce nie znajdziesz, 20 wypłacają na przykład bankomaty ING (Królowej Jadwigi, obok "Raju") czy PKO BP (Piłsudskiego).
xMarcinx
A jest coś w centrum? Jakiś czas temu wypłacałem z invest banku 10.. obecnie chyba ich już nie ładują lub szybko schodzą..
vacu
CYTAT(xMarcinx @ pon, 18 paź 2010 - 21:12) *
A jest coś w centrum? Jakiś czas temu wypłacałem z invest banku 10.. obecnie chyba ich już nie ładują lub szybko schodzą..

W ING raczej wszystkich są dwudziestki (jest na 3 Maja). Bankomat ING przy Hucie Bankowej z miesiąc temu wypłacił mi chyba 300 zł w dwudziestkach laugh.gif
xMarcinx
Dziękuje Panowie, jutro rano sprawdzę.. chyba ze uda się przez cash back smile2.gif Ale to człowiek ma zachodu jak nie chce ruszać lokaty smile2.gif
Pantas
W BZ WBK bankomatach można 20 zł wypłacać, Euronet nie chce niestety, tam najmniejszy to 50 zł.

BZ WBK masz w centrum zaraz obok poczty głównej przy rondzie, a drugi bankomat jest na 3go maja tak w połowie wysokości przy wejściu do banku BZ WBK.
KJS
Glowny bankomat ING na 3 maja daje 10 PLN (ten na dworze). W kauflandzie w WBK dostaniesz 10 PLN. W bankomacie ING kolo huty bankowej tez. a 20 PLN to juz prawie wszedzie (poza EURONET)
Leszek
No proszę, czyli jednak da się, tylko moje ulubione bankomaty takie dychofobne laugh.gif

W ING czasem specjalnie dla drobnych wypłacam 110 zł, nigdy nie dostałem 100+10, zawsze 50+3x20
ario
Odgrzeję kotleta

W ING na Redenie (przy Biedronce) wypłaca 10zł smile2.gif

Nie wiem jak teraz ma się Euronet w pogorii. Kiedyś wypłacał 20zł, a teraz?
Nesira
Potwierdzam - ING na 3-go Maja wypłaca po 10 zł i wzwyż wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.